«Σπίτι με το Mega»: Ο Δημήτρης Μπάσης σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά
Το «Σπίτι με το MEGA» φιλοξενεί μία από τις ωραιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.
Το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά καλωσορίζει τον Δημήτρη Μπάση, έναν ξεχωριστό ερμηνευτή με φωνή-αποτύπωμα και πλούσια δισκογραφία τραγουδιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Ο Δημήτρης Μπάσης με την εκφραστική, μεστή χροιά του μας ταξιδεύει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ δεν λείπουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που τον τιμούν με την παρουσία τους.
Σημαντικοί καλλιτέχνες
Ο Γιάννης Κότσιρας ενώνει την υπέροχη φωνή του με εκείνη του καλού του φίλου Δημήτρη Μπάση, σε μία από τις ωραιότερες στιγμές του μουσικού αφιερώματος. Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια και συμπράττει σε πολύ ιδιαίτερα ντουέτα με τον Δημήτρη Μπάση.
Οι αδελφοί Τσαχουρίδη, Ματθαίος και Κωνσταντίνος, παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με άρωμα Πόντου συνδέοντας τα παραδοσιακά με τα σύγχρονα στοιχεία. Την παρέα συμπληρώνει η ταλαντούχα Καλλιόπη Πούσκα.
Ένα συγκρότημα που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική σκηνή, οι «Εκείνος & Εκείνος» (Κώστας Λογοθετίδης και Νίκος Καλλίνης) μας θυμίζουν τραγούδια που έχουν συντροφεύσει όμορφες στιγμές της ζωής μας, όπως «Τα λόγια κομμάτια», κ.ά.
Αγαπημένα πρόσωπα συμμετέχουν στη ξεχωριστή βραδιά: ο δημοσιογράφος Κώστας Στεφανής, η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Μαύρο Ρόδο» Ελένη Καπλάνη, στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη επιτυχημένη σειρά του MEGA, και ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος.
Αυτό το Σάββατο, 25 Μαρτίου στις 21:00, διασκεδάζουμε με έναν πολύ ξεχωριστό ερμηνευτή στο «Σπίτι με το MEGA».
#SpitiMeToMega
Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2006 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)










![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-klein-arb98T7qFi4-unsplash-315x220.jpg)
















![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442