Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αϊβάζης: Συνέβη κάτι στο εξωτερικό και ξεκαβάλησα

Γιάννης Αϊβάζης: Συνέβη κάτι στο εξωτερικό και ξεκαβάλησα

O γνωστός ηθοποιός μιλά για όλα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για το δυσάρεστο άγνωστο περιστατικό στο «Asian express», τη συμμέτοχη στο «Survival secret», την αποχή από την ελληνική μυθοπλασία και τις ταινίες στο εξωτερικό.

Το «Asian express» και την εμπειρία του

«Ήταν ωραία εμπειρία το «Ασία express». Κουραστικό, δύσκολο, άλλα είδατε μόλις 5% από όσα συνέβησαν. Σίγουρα μου έβγαλαν έναν άλλο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Έγινε κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες στο «Ασία express». Μία συγγνώμη θα ήταν αρκετή», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Το «Παταγονία» στο MEGA ήταν από τις ωραίες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Μία παράγωγη πολύ ακριβή για την εποχή της. Δεν θα ξαναέκανα το «Survival secret». Δυστυχώς δεν στηρίχθηκε. Εκτέθηκε η παράγωγη», συμπλήρωσε σχετικά με τα ριάλιτι.

Για την αποχή από την ελληνική μυθοπλασία, για την συμμετοχή του σε παραγωγές του εξωτερικού και για το θέατρο, ο ηθοποιός ανέφερε πως, «λείπω 4 χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία, άλλα δεν την σνομπάρω. Μεγαλώνοντας ψάχνουμε να βρούμε κάτι διαφορετικό, που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όταν ήμασταν μικρότεροι. Έχω κάνει 3 ταινίες στο εξωτερικό. Η «Άβυσσος» ταξιδεύει και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία. Το καλοκαίρι ίσως να κάνω μία θεατρική περιοδεία».

Σχετικά με την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας, ο Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε πως, «όποιος έχει πει ότι όταν ξαφνικά από την ανωνυμία έγινε περιζήτητος και δεν καβάλησε καλάμι, είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης. Συνέβη κάτι στο εξωτερικό και όχι άπλα ξεκαβάλησα, δεν ήθελα καν να βλέπω το καλάμι».

Η σχέση του με την Μαρία Κορινθίου

«Υπάρχει ζευγάρι που μέσα στα χρόνια να μην έχει έρθει σε σύγκρουση; Και οι δυο κάνουμε πίσω. Η σχέση μας είναι ειλικρινής. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τη ζωή ο ένας χωρίς τον άλλο. Κάποια στιγμή σε εγκαίνια στην Κύπρο και ενώ ήμουν με τη Μαρία ήρθε μία κοπέλα και επιδεικτικά μπήκε μπροστά της. Έγινε… βγαίνει το νύχι… το δόντι… Άλλη φορά σε εμπορικό κέντρο έσπρωχναν τη Μαρία για να μου μιλήσουν», αποκάλυψε σχετικά με την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.

Οι συμβουλές στην κόρη του Ισμήνη

Για την κόρη του, ο ηθοποιός σημείωσε πως, «η Ισμήνη έχει δύσκολη εφηβεία. Η Μαρία είναι πιο αυστηρή από έμενα στη μικρή. Μας έφερε αγόρι στο σπίτι η Ισμήνη. Τον κοίταζα από πάνω μέχρι κάτω. Λέω πολλές φορές το παιδί πρέπει να μάθει για να πάθει ή να μάθει για να προστατευτεί για να μην πάθει».

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024