Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Τσάλλα: Τα mails που έστειλε η κατάσκοπος στην υπάλληλό της αφού εξαφανίστηκε

Μαρία Τσάλλα: Τα mails που έστειλε η κατάσκοπος στην υπάλληλό της αφού εξαφανίστηκε

Η Ρωσίδα κατάσκοπος, που χρησιμοποιούσε το όνομα «Μαρία Τσάλλα» στην Ελλάδα, είπε στην υπαλληλό της ότι δεν θα ξαναγυρίσει.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση της Ρωσίδας κατασκόπου, Ιρίνα Αλεξάντροβνα – Σμίρεβα, στην Ελλάδα, όπου χρησιμοποιούσε το όνομα «Μαρία Τσάλλα».

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς της, η ίδια εξαφανίστηκε από τη χώρα αφήνοντας εκκρεμότητες, όπως το μαγαζί με τα πλεκτά που διατηρούσε στο Παγκράτι, το οποίο είπε στην υπάλληλό της να το λειτουργεί αυτή.

Το MEGA αποκαλύπτει τα mails της «Μαρίας Τσάλλα», μέσω των οποίων ειδοποιεί την υπάλληλό της ότι δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ότι η ίδια μπορεί να αναλάβει το μαγαζί.

Όπως αναφέρει στο πρώτο της μήνυμα, μάλιστα, «έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα».

Τα μηνύματα

Στις 28 Ιανουαρίου του 2023, η «Μαρία Τσάλλα» στέλνει στην υπάλληλό της το εξής μήνυμα:

«Τσάλλα»: Συγγνώμη που δεν επικοινώνησα νωρίτερα. Έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Θα ήθελες να αναλάβεις εσύ το μαγαζί;

Υπάλληλος: Θέλω χρόνο να το σκεφτώ, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Πρέπει όμως να ξέρω και τα διαδικαστικά.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2023, η κατάσκοπος επικοινωνεί ξανά:

«Σε παρακαλώ μπορείς να μαζέψεις κάποια πράγματα από το σπίτι μου; Χρειάζομαι κάποια ρούχα, μερικές βελόνες και νήματα. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα κρατήσεις εσύ. Θα σου δώσω σε λίγες ημέρες οδηγίες για το πώς θα μου τα στείλεις».

«Μου είπε να της μαζέψω κάποια πράγματα», λέει η υπάλληλος

Το Live News του MEGA, σε επικοινωνία που είχε με την πρώην υπάλληλο της «Τσάλλα», αποκαλύπτει ότι η τελευταία επαφή που είχε η γυναίκα με την Ρωσίδα κατάσκοπο ήταν πριν από τρεις εβδομάδες.

Υπάλληλος: Στο WhatsApp μιλάγαμε και σε ένα e-mail που μας έστειλε μέσα Ιανουαρίου, όταν μας ενημέρωσε ότι την είχαν κλέψει. Η επόμενη επικοινωνία ήταν στις 28 Ιανουαρίου και μου είπε ότι «τελικά δε θα επιστρέψω. Μπορείς να αναλάβεις εσύ το μαγαζί ή να το κλείσεις. Το τηλέφωνο του λογιστή το έχεις, μπορείς να τον ρωτήσεις οτιδήποτε θελήσεις. Δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο. Όλα είναι καθαρά».

Δημοσιογράφος: Και μετά πότε επικοινωνεί μαζί σου για τα πράγματα;

Υπάλληλος: Δεύτερη εβδομάδα Φεβρουαρίου (μου λέει) ότι «σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς να πας να μαζέψεις πέντε προσωπικά μου πραγματάκια και θα κανονίσω εγώ κάποιος να έρθει να τα πάρει ή κάπως να μου τα στείλεις μέσω ταχυδρομείου».

Το κλειδί, μου το έδωσε μια καλή της φίλη, στην οποία το είχε αφήσει σε περίπτωση ανάγκης. Μάζεψα μερικά ρουχαλάκια που μου είπε και μερικές βελόνες. Βελόνες και βελονάκια. Όλα αυτά τα πράγματα, τα κράτησα στο μαγαζί και τώρα τα έχω μεταφέρει σε αποθηκευτικό χώρο.

Δημοσιογράφος: Πότε σταμάτησε την επικοινωνία μαζί σου;

Υπάλληλος: Πριν τρεις εβδομάδες. Τότε μιλάγαμε για τον γάτο. Ο γάτος της είναι σε φιλοξενία και από την στιγμή που βγήκε όλο αυτό στη φόρα, αποφασίσαμε να του βρούμε ένα σπίτι. Ένα κανονικό σπίτι ήταν. Αρκετά ευρύχωρο, ανακαινισμένο.

Δημοσιογράφος: Δεν θυμάσαι στον χώρο να υπάρχουν υπολογιστές ή ένα λάπτοπ;

Υπάλληλος: Όχι, δεν υπήρχαν.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024