Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσα δεκάρια έχει η τράπουλα…

Πόσα δεκάρια έχει η τράπουλα…

Ολοι οι καλοί χωράνε στην Εθνική ομάδα;

Ηταν για μήνες μια συζήτηση γύρω από τον Μίτσελ και το ρόστερ του Ολυμπιακού. Για άλλους προνόμιο, για άλλους γρίφος αλλά ο Ισπανός έπρεπε να ισορροπήσει τις επιλογές ενδεκάδας μέσα από ένα δάσος με 10άρια. Ο πολύς Χάμες, ο διαχρονικός Φορτούνης, ο Μπιέλ των 6 εκατ. ευρώ, ακόμη και ο Χουάνγκ που παίζει στο «8» σαν «10». Κατάφερε ο 59χρονος προπονητής να τους χωρέσει όλους. Και να πάρει από όλους σε μια διαδικασία που δεν είναι εύκολη και που σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλα τα ματς.

Θα μπορούσε να του κάνει ένα τηλεφώνημα ο Γκουστάβο Πογέτ ή και να πιουν έναν καφέ συζητώντας για αυτό, διότι πλέον η σκυτάλη πέρασε στα χέρια του ομοσπονδιακού τεχνικού. Σε αυτή την παράξενη χρονιά άλλωστε γεμίσαμε από «10άρια». Διότι δεν είναι μόνο ο Μπακασέτας, ο Μάνταλος και ο Πέλκας που είναι μόνιμοι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Είναι και η ολική επαναφορά του Φορτούνη που πολύ λογικά έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει, όπως βεβαίως είναι και η πιο ευχάριστη έκπληξη: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που ήρθε να ομορφύνει τον ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα. Ολοι οι καλοί χωράνε; Δύσκολα αλλά θα φανεί στη σκηνή. Η ουσία είναι πως το υλικό της εθνικής μας ομάδας σε αυτή τη νέα αφετηρία προσφέρει ένα σωρό επιλογές.

Και αυτό είναι ένα καλό νέο έπειτα από καιρό. Οπως καλό νέο είναι ότι μέσα από το φετινό πρωτάθλημα ξεπήδησε ο Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού, ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ. Θα έλεγα και ο Ντόι του Ολυμπιακού, αλλά παραδόξως δεν κλήθηκε από τον Πογέτ – παρότι η Εθνική Αλβανίας καραδοκεί…

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024