Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στην Εθνική ο Φορτούνης!

Επιστρέφει στην Εθνική ο Φορτούνης!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη στην αποστολή της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO και επιστρέφει στην γαλανόλευκη μετά από δύο χρόνια.

Φορτούνης, η επιστροφή! Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κλήθηκε στην εθνική ομάδα από τον Γκουστάβο Πογέτ για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO κόντρα στο Γιβραλτάρ (24/03, 21:45), αλλά και για το φιλικό απέναντι στη Λιθουανία (27/03, 19:00) και ο «ερυθρόλευκος» άσος επιστρέφει στην γαλανόλευκη μετά από δύο χρόνια. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα της εθνικής ομάδας ήταν στις 31/3/2021 στο παιχνίδι με την Γεωργία.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο σοβαρός τραυματισμός, που τον κράτησε για αρκετούς μήνες στα «πιτς». Όμως, πλέον ο διεθνής άσος των Πειραιωτών όχι μόνο έχει επιστρέψει στη δράση, αλλά το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού, οι οποίες τον έφεραν και πάλι στις κλήσεις της εθνικής ομάδας και στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ.

Από εκεί και πέρα, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ανδρών ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ενώ επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Λημνιός. Αντίθετα, εκτός επιλογών έμεινε ο Τάσος Δουβίκας, με τον Φώτη Ιωαννίδη να συμπληρώνει την τριάδα των επιθετικών μαζί με τους Γιακουμάκη και Παυλίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Φορτούνης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Ιωαννίδης, Πέλκας, Μασούρας, Λημνιός, Γιακουμάκης και Παυλίδης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024