Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωστής Σαββιδάκης για τον Αμβρόσιο: «Οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο»

Κωστής Σαββιδάκης για τον Αμβρόσιο: «Οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο»

Ο ηθοποιός ξέσπασε κατά του πρώην Μητροπολίτη μετά τις αισχρές δηλώσεις του για τα Τέμπη.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει η αδιανόητη δήλωση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, με την οποία απέδωσε την τραγωδία στα Τέμπη σε τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την οργή τους και ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης. Μιλώντας στην «Super Κατερίνα» ο παπα-Γρηγόρης των «Άγριων Μελισσών» ξέσπασε εναντίον του πρώην Μητροπολίτη.

«Δεν θα απαντήσω ως παπα-Γρηγόρης γιατί έχει μείνει στο σπίτι μαζί με τα ράσα. Θα απαντήσω ως Κωστής και νομίζω ότι το έχω ξαναπεί ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να τους μαζέψουμε. Από όσο ξέρω όχι δεν είναι τιμωρός ο Θεός», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Και πρόσθεσε: «Ας ασχοληθούν με τα της εκκλησίας αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν και λένε ό,τι χαζομάρα για εμένα τους κατέβει στο κεφάλι κι ας αφήσουν τον κόσμο να κάνει την δουλειά του».

Δείτε το απόσπασμα

Η αισχρή δήλωση Αμβρόσιου

Σε κείμενό του στο ekklhsiaonline ο πρώην Μητροπολίτης υποστήριξε ότι η τιμωρία αυτή ήρθε μετά την «πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου», εκεί όπου πλεονάζει η αμαρτία και η ακολασία και θυμώνει τον Θεό που αποφασίζει να πάρει τις ζωές των νέων για να μας δώσει ένα μάθημα.

Εξάλλου κατά τον ίδιο η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα άθεων και μάγων και κατ’ επέκταση σε μια χώρα που ο διάβολος κάνει πάρτι, καθώς δίνονται δικαιώματα στους ομοφυλόφιλους, οι νέοι είναι «αστεφάνωτοι», μέχρι και κάποιοι πολιτικοί συζούν χωρίς να είναι παντρεμένοι και γενικά η κοινωνία απομακρύνεται από τον «δρόμο του Θεού».

«Ο Διάβολος πανηγυρίζει για τις …κατακτήσεις του! Και κορυφαίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι το ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΗΑΣ, το τριήμερο του Καρναβαλιού», ανέφερε χαιρέκακα ο Αμβρόσιος που στην πραγματικότητα βρήκε ευκαιρία να κατηγορήσει τα ίδια τα θύματα για αυτό που συνέβη και να σκορπίσει μίσος, φανατισμό και αποπροσανατολισμό πάνω από τις στάχτες.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024