Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απρόσμενη αποκάλυψη για συνεργάτιδά του - «Αν πάμε στο νοσοκομείο...»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απρόσμενη αποκάλυψη για συνεργάτιδά του – «Αν πάμε στο νοσοκομείο…»

Την έδωσε στεγνά!

Τα γενέθλιά της είχε σήμερα (16/3) η Έλενα Πολυκάρπου και οι συνεργάτες της τής έκαναν μια έκπληξη στον αέρα της «Super Κατερίνα».

Εκεί ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και έκανε μια αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους.

Ο παρουσιαστής, που πριν λίγες ημέρες είχε νοσηλευτεί στην εντατική, ανέφερε ότι η δημοσιογράφος τον στήριξε όσο κανείς κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Όποτε είμαι στην εντατική ακούω «από κάτω είναι η Έλενα, από κάτω είναι η Έλενα». Την αγαπάμε πολύ!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σημειώνοντας ότι πάντα η συνεργάτιδά του είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει.

«Ενδιαφέρεται για όλους, αν πάθουμε κάτι και πάμε στο νοσοκομείο από κάτω είναι η Έλενα, ενδιαφέρεται για όλους», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε να της πει: «Υπομονή στον σύζυγό σου, υπομονή».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η επιστροφή στο πλατό

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που επέστρεψε στο πλατό της «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα (13/3), μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο που του έστελνε μηνύματα για περαστικά, όσο και τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή, που ήταν βράχος στο πλευρό του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί επέστρεψε. Έλα ρε Ανδρέα, μας έλειψες. Ο Ανδρέας μας. Σιδερένιος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου καλωσορίζοντάς τον στην έναρξη της εκπομπής και δίνοντάς του τον λόγο.

«Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και αν πολλές φορές αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα… Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Πλουμίδη και το νοσοκομείο γιατί του οφείλω πολλά για τη ζωή μου…Ιδιαίτερα είμαι ευγνώμων, όχι μόνο για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για τον καθημερινό τρυφερό, συντροφικό του λόγο να βρίσκομαι εκεί και να με ενισχύει και να μου βάζει και μέτρο πολλές φορές», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή. Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά… ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο».

«Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που….Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», κατέληξε.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024