ΣΥΡΙΖΑ: Σε διαγωνισμό κυνισμού και ανευθυνότητας επιδίδονται υπουργοί και στελέχη της ΝΔ
Βούλτεψη, Γεωργιάδης και Ρωμανός κάνουν διαγωνισμό κυνισμού και ανευθυνότητας, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας δηλώσεις για την τραγωδία στα Τέμπη
Τα όσα είπε σήμερα Σάββατο στο Mega, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, σχολίασε με ανακοίνωσή της η αξιωματική Αντιπολίτευση.
«Την ώρα που η κοινωνία ζητά απαντήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη οι υπουργοί και τα στελέχη της ΝΔ κάνουν διαγωνισμό κυνισμού και ανευθυνότητας» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για ανευθυνότητα και υποκρισία.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αν ο κ. Καραμανλής έλεγε ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς. Χθες ο κ. Ρωμανός ότι ‘έχουμε βαρεθεί να λέμε συλλυπητήρια’. Σήμερα, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι και η ίδια έχει την ευθύνη των ασυνόδευτων ανήλικων, αλλά όταν λέει ότι είναι ασφαλή ‘κάνει τον σταυρό της’.
Αλήθεια, πόση ασφάλεια μπορούν να αισθάνονται οι πολίτες όταν η τύχη τους εξαρτάται από το αν ‘κάνουν τον σταυρό τους’ οι υπουργοί;
Η φράση των ημερών που μας στοιχειώνει όλους ‘πάμε κι όπου βγει’ δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα την κυβερνητική ανευθυνότητα.
Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις και απαιτούν ειλικρίνεια. Ως εδώ με την ανευθυνότητα και την υποκρισία».
- Ο Κακλαμάνης ζητά να μην διακοπεί η λειτουργία του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle
- Πέντε πράγματα που μάθαμε από τα 150 δευτερόλεπτα του trailer Dune: Part Three
- Athens Emerges as Leading Hotel Market
- Το είδαμε κι αυτό στο NBA: Η… παραλίγο άμυνα της χρονιάς, με το παπούτσι στο χέρι (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Την Πέμπτη παραδίδει την έδρα του ο Κωνσταντινόπουλος – «Κλείνει ένας συναρπαστικός κύκλος ζωής»
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ



