Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Grace Van Dien: Η σοκαριστική ανήθικη πρόταση στην πρωταγωνίστρια του Stranger Things

Grace Van Dien: Η σοκαριστική ανήθικη πρόταση στην πρωταγωνίστρια του Stranger Things

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση η ηθοποιός Grace Van Dien. Απορρίπτει ρόλους έκτοτε και κάνει τα δικά της πρότζεκτ.

Τι και αν ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν βρίσκεται στη φυλακή μετά τις κατηγορίες για βιασμό; Στο Χόλιγουντ δεν φαίνεται να πτοεί τίποτα τους ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Τελευταίο παράδειγμα η καταγγελία της πρωταγωνίστριας του «Stranger Things» Grace Van Dien.

Η Grace Van Dien αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων από παραγωγό.

Η 26χρονη ηθοποιός αφηγήθηκε το περιστατικό που διαδραματίστηκε σε μια από τις τελευταίες ταινίες που πρωταγωνίστησε. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει απορρίψει μέχρι στιγμής τέσσερις προτάσεις για ταινίες, προτιμώντας το streaming.

«Προσέλαβε μια κοπέλα με την οποία είχε ερωτική σχέση. Την έβαλε να με ρωτήσει για να συνευρεθούμε ερωτικά οι τρεις μας. Αυτό, λοιπόν, ήταν το αφεντικό μου. Και δεν το έκανα. Έκλαιγα και ήμουν αναστατωμένη» επισήμανε σε πρόσφατο stream στο Twitch η Grace Van Dien.

Η απόφαση της Grace Van Dien

Όταν συχνά τη ρωτάνε για το πώς είναι καλύτερο το streaming για την ψυχική της υγεία έχει την αφοπλιστική απάντηση. Μπορεί να μείνει σπίτι, να παίξει παιχνίδια και να μην έχει το αφεντικό της να της ζητά να κάνει σεξ μαζί του.

Δεν άφησε να περάσει έτσι η ανήθικη πρόταση, καθώς ανέφερε το περιστατικό και είχε την υποστήριξη μιας συμπρωταγωνίστριάς της.

«Κλάψαμε πολύ»

«Κλάψαμε πολύ σε εκείνο το γύρισμα» σημείωσε η Grace Van Dien. «Για αυτό θα μείνω για λίγο καιρό στο streaming, είμαι ευτυχισμένη. Αναπτύσσω τα δικά μου σχέδια και ελπίζω ότι κάποιος θα τα χρηματοδοτήσει».

Όσο μεγαλώνει, οι προτεραιότητές της αλλάζουν. Και αυτό έχει μεγαλύτη αξία για την ίδια. Να έχει τους κατάλληλους συνεργάτες. Και να επιστρέψει με τους δικούς της όρους στη βιομηχανία του θεάματος.

Η Grace Van Dien, κόρη των ηθοποιών Casper Van Dien και Carrie Mitchum, εμφανίστηκε πρόσφατα στις ταινίες «V for Vengeance» και «Roost», καθώς και στα επερχόμενα «The Fix» και «Aaah! Roach!».

Είναι γνωστή από τον ρόλο της ως Chrissy Cunningham στην τέταρτη σεζόν του Stranger Things και την ερμηνεία της ως Sharon Tate στην ταινία του 2018 «Charlie Says».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024