Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: Κατακεραύνωσε τον Αμβρόσιο για τα Τέμπη - «Είναι σκοταδιστής, μαύρο σκυλί του πολέμου»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Κατακεραύνωσε τον Αμβρόσιο για τα Τέμπη – «Είναι σκοταδιστής, μαύρο σκυλί του πολέμου»

«Χείμαρρος» ο παρουσιαστής. Έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής (10/3) έκανε την πρώτη του τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα της «Super Κατερίνα», λίγες μόλις ημέρες μετά την εξαγωγή του από τη ΜΕΘ.

Ο ίδιος ξέσπασε κατά του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, που ενώ ακόμα όλοι θρηνούν τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, εκείνος την απέδωσε σε… τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;», ανέφερε αρχικά οργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή».

«Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», συμπλήρωσε.

«Πραγματικά το διάβασα εχθές το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές», κατέληξε, σημειώνοντας ότι τη Δευτέρα επιστρέφει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Δείτε όσα είπε

Η αισχρή δήλωση Αμβρόσιου

Σε κείμενό του στο ekklhsiaonline ο πρώην Μητροπολίτης υποστηρίζει ότι η τιμωρία αυτή ήρθε μετά την «πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου», εκεί όπου πλεονάζει η αμαρτία και η ακολασία και θυμώνει τον Θεό που αποφασίζει να πάρει τις ζωές των νέων για να μας δώσει ένα μάθημα.

Εξάλλου κατά τον ίδιο η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα άθεων και μάγων και κατ’ επέκταση σε μια χώρα που ο διάβολος κάνει πάρτι, καθώς δίνονται δικαιώματα στους ομοφυλόφιλους, οι νέοι είναι «αστεφάνωτοι», μέχρι και κάποιοι πολιτικοί συζούν χωρίς να είναι παντρεμένοι και γενικά η κοινωνία απομακρύνεται από τον «δρόμο του Θεού».

«Ο Διάβολος πανηγυρίζει για τις …κατακτήσεις του! Και κορυφαίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι το ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΗΑΣ, το τριήμερο του Καρναβαλιού», αναφέρει χαιρέκακα ο Αμβρόσιος που στην πραγματικότητα βρήκε ευκαιρία να κατηγορήσει τα ίδια τα θύματα για αυτό που συνέβη και να σκορπίσει μίσος, φανατισμό και αποπροσανατολισμό πάνω από τις στάχτες.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024