Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρκελλος Νύκτας: «Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ»

Μάρκελλος Νύκτας: «Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ»

Συγκλονίζει ο γνωστός σχεδιαστής...

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Μαρκέλλος Νύκτας στο «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός σχεδιαστής «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις σχέσεις του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

«Πριν από ένα χρόνο μετακόμισα σε αυτό το σπίτι του 1958. Είμαι από μικρός πολύ διαβαστερός. Όλη η οικογένεια μου διάβαζε. Η μαμά μου έκανε τόσα για μένα για να με μεγαλώσει, κουράστηκε πολύ και πονούσε για μένα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να αισθάνομαι αυτή την έλξη για το ίδιο φύλο. Αισθανόμουν ότι αγαπούσα αυτούς τους ανθρώπους που ήταν σαν εμένα, ήμουν ευλογημένος γι’ αυτήν την ταυτότητα», είπε αρχικά.

«Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν»

Μιλώντας με ειλικρίνεια για τους συντρόφους του, εξομολογήθηκε: «Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ. Από τις σχέσεις μου έχω κακοποιηθεί, με έχουν εκμεταλλευτεί. Ακόμη και ο ίδιος μου ο πατέρας με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν και δεν θα φύγει αυτός ο φόβος. Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία, είναι πολύ σκληροί οι άνδρες. Καθημερινά δίνω μια μάχη γι’ αυτό που γεννήθηκα, για το ‘’είναι μου’’».

«Στρατός ολόκληρος ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή μου και ερωτεύτηκα και όλοι με προδώσαν με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν κοπέλα. Ερωτευτήκαμε, γίναμε φίλοι. Όταν πέθανε αυτή η κοπέλα που ήταν η μούσα μου, κατάλαβα τι σημαίνει ορφάνια», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με αγάπησε όπως θα έπρεπε, με κατασπάραξαν. Συνέχεια σκέφτομαι το τέλος με τρόμο, σκέφτομαι πως θα καταλήξω. Έρχονται στιγμές που με πιάνει ίλιγγος από την μοναξιά».

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024