Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Tom Sizemore: «Δεν υπάρχει ελπίδα» λένε οι γιατροί για τον ηθοποιό από τη «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν»

Tom Sizemore: «Δεν υπάρχει ελπίδα» λένε οι γιατροί για τον ηθοποιό από τη «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν»

Οι γιατροί συνιστούν στην οικογένειά του να τον αποσυνδέσει.

Τραγικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, Tom Sizemore, ο οποίος υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου πριν από λίγες ημέρες και έκτοτε έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως είπε ο μάνατζερ του ηθοποιού, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», οι γιατροί που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του, πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν πια ελπίδες και συνιστούν στην οικογένεια του ηθοποιού να πάρει την απόφαση για το τέλος της ζωής του.

«Σήμερα, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι δεν υπάρχει άλλη ελπίδα και συνέστησαν μια απόφαση για το τέλος της ζωής του. Η οικογένεια συσκέπτεται για ένα τόσο δύσκολο θέμα και μια δήλωσή τους θα εκδοθεί την Τετάρτη» είπε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Sizemore, Charles Lag, σύμφωνα με το NBC.

«Θέλουν να σας ευχαριστήσουν όλους για τα εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης και τις προσευχές που στέλνετε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος γι’ αυτούς» προσέθεσε ο μάνατζερ του ηθοποιού.

Οι ρόλοι που ξεχώρισαν

Ο Sizemore έπαιξε τον λοχία Horvath στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», η οποία κυκλοφόρησε το 1998 και κέρδισε πέντε βραβεία Όσκαρ.

Έπαιξε επίσης στις ταινίες «Black Hawk Down», «Strange Days» και «Heat».

Λίγες ώρες πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, είχε μοιραστεί στο Instagram μια φωτογραφία του από τα παρασκήνια της αστυνομικής ταινίας «Heat» του 1995 μαζί με τους ηθοποιούς Robert DeNiro, Val Kilmer, Danny Trejo και Jon Voight.

Η μάχη του Tom Sizemore με τον εθισμό

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για  τον εθισμό του στα ναρκωτικά από την ηλικία των 15 ετών. Σε συνέντευξή του το 2013 είχε αποκαλύψει ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον είχε βοηθήσει να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Σε συνέντευξή του το 2021 στο Fox News Digital, ο Tom Sizemore είχε μοιραστεί δημόσια τη δέσμευσή του να προσπαθήσει να μείνει νηφάλιος. «Προσπαθώ από το 1991. Προσπαθούσα να σταματήσω. Είχα ένα πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε περιόδους, μεγάλες περιόδους, νηφαλιότητας και κατέληγα να υποτροπιάζω».

«Εξακολουθώ να πηγαίνω στις συναντήσεις και να δουλεύω τα βήματά μου. Αλλά είχα φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου ήξερα ότι έπρεπε να σταματήσω», δήλωνε χαρακτηριστικά ο Tom Sizemore.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024