Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Tom Sizemore: Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο ηθοποιός από τη «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν»

Tom Sizemore: Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο ηθοποιός από τη «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν»

Αγωνία για τον ηθοποιό Tom Sizemore που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ηθοποιός Tom Sizemore που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν».

Ο Tom Sizemore υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου στο σπίτι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

«Βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η οικογένειά του είναι ενήμερη για την κατάσταση και ελπίζει για το καλύτερο. Είνια πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε για την ανάρρωση. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και υπό παρακολούθηση», σημείωσε ο εκπρόσωπός του Charles Lago στο Fox News Digital.

Ο 61χρονος ηθοποιός Tom Sizemore γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. Μια από τις πρώτες του εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία του Όλιβερ Στόουν «Born on the Fourth of July» το 1989 με τον Τομ Κρουζ.

Είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Pearl Harbor» με τον Μπεν Άφλεκ και την τηλεοπτική σειρά Twin Peaks.

Η μάχη του Tom Sizemore με τον εθισμό

Λίγες ώρες πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, είχε μοιραστεί στο instagram μια φωτογραφία του από τα παρασκήνια της αστυνομικής ταινίας «Heat» του 1995 μαζί με τους ηθοποιούς Robert DeNiro, Val Kilmer, Danny Trejo και Jon Voight.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για  τον εθισμό του στα ναρκωτικά από την ηλικία των 15 ετών. Σε συνέντευξή του το 2013 είχε αποκαλύψει ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον είχε βοηθήσει να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Σε συνέντευξή του το 2021 στο Fox News Digital, ο Tom Sizemore είχε μοιραστεί δημόσια τη δέσμευσή του να προσπαθήσει να μείνει νηφάλιος. «Προσπαθώ από το 1991. Προσπαθούσα να σταματήσω. Είχα ένα πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε περιόδους, μεγάλες περιόδους, νηφαλιότητας και κατέληγα να υποτροπιάζω».

«Εξακολουθώ να πηγαίνω στις συναντήσεις και να δουλεύω τα βήματά μου. Αλλά είχα φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου ήξερα ότι έπρεπε να σταματήσω», δήλωνε χαρακτηριστικά ο Tom Sizemore.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024