ΚΚΕ: Απαράδεκτη η εισαγγελική παρέμβαση για Πολάκη
Το ΚΚΕ σχολιάζει πως η παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την ανάρτηση Πολάκη «ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους».
Θέση στο ζήτημα που προέκυψε μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και προκάλεσε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης πήρε το ΚΚΕ.
Μέσω του γραφείου Τύπου, το Κομμουνιστικό Κόμμα σημείωσε πως η αντιπαράθεση έχει λάθος στόχευση, υπογραμμίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο μένουν ατιμώρητες «οι κοινές αντιλαϊκές δεσμεύσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ».
Το «βαθύ κράτος» και το «κλειδιά» της οικονομίας
«Είναι πολύ βολική μια αντιπαράθεση που εντοπίζει το «βαθύ κράτος» σε κάποιους δημοσιογράφους και δικαστικούς κι όχι σε όσους έχουν τα «κλειδιά» της οικονομίας, με βάση τα οποία ελέγχουν και παρεμβαίνουν στους μηχανισμούς του κράτους, στα ΜΜΕ, στις κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα για τα δικά τους συμφέροντα» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την υπόθεση Πολάκη.
«Και φυσικά με αυτόν τον τρόπο να μένουν στο απυρόβλητο οι κοινές αντιλαϊκές δεσμεύσεις των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απέναντι σε όλους αυτούς» συνεχίζει ο Περισσός.
«Σε κάθε περίπτωση -και με δεδομένες τις πολιτικές διάφορες του ΚΚΕ με τον συγκεκριμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά- η εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική εξέταση με αφορμή μια ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου, ανεξάρτητα από τη συμφωνία ή διαφωνία με αυτήν, είναι ενέργεια απαράδεκτη που ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους.
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία