Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Η γυναίκα που τον έστειλε για άλλα 16 χρόνια φυλακή έσπασε τη σιωπή της

Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Η γυναίκα που τον έστειλε για άλλα 16 χρόνια φυλακή έσπασε τη σιωπή της

Αποκάλυψε την ταυτότητά του ένα από τα θύματα βιασμού του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. «Κουράστηκα να κρύβομαι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Evgeniya Chernyshova.

Έσπασε τη σιωπή της η ηθοποιός που έπεσε θύμα βιασμού από τον άλλοτε μεγιστάνα του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν το 2013. Η Evgeniya Chernyshova αποκάλυψε την ταυτότητά της μια μέρα μετά την καταδίκη του.

Η 43χρονη Evgeniya Chernyshova μίλησε για πρώτη φορά στο The Hollywood Reporter μετά τη νέα καταδίκη του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Ο πρώην μεγιστάνας του Χολιγουντ καταδικάστηκε σε επιπλέον 16 χρόνια φυλακή μετά από δίκη στο Λος Άντζελες, ενώ ήδη εξέτιε ποινή φυλάκισης 23 ετών στη Νέα Υόρκη.

Ήταν η κατάθεση της 43χρονης Evgeniya Chernyshova που οδήγησε στη νέα καταδίκη του. Η 43χρονη σήμερα Evgeniya είχε κακοποιηθεί από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στο Beverly Hills πριν από δέκα χρόνια. «Έχω κουραστεί να κρύβομαι. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Είμαι η Evgeniya Chernyshova, με βίασαν. Αυτή είναι η ιστορία μου».

«Φοβάμαι για το μέλλον μου. Αλλά είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Αν συνεχίσω να κρύβομαι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα είμαι απλώς εκεί με τον πόνο μου», συμπλήρωσε. Ήταν το 2013 που ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ εμφανίστηκε απρόσκλητος στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Mr. C Beverly Hills και τη βίασε.

Η Evgeniya Chernyshova, που μεγάλωσε στη Σιβηρία, είχε μετακομίσει στην Ιταλία και ζούσε με τον σύζυγό της την εποχή της επίθεσης. Είχε μεταβεί στο Λος Άντζελες για ένα επαγγελματικό ταξίδι όταν της επιτέθηκε ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Ζει ακόμα στο Λος Άντζελες, όπου πλέον διατηρεί ένα ανθοπωλείο.

«Είμαι ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, δεν θα σου κάνω κακό»

«Είμαι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν. Ανοιξε την πόρτα. Πρέπει να μιλήσουμε. Δεν πρόκειται να σου κάνω κακό, απλά πρέπει να σου μιλήσω» ήταν τα λόγια που της είπε τότε ο κραταιός άντρας του Χόλιγουντ.

Είχαν συναντηθεί μόλις δύο φορές πριν. Μια φορά στη Ρώμη και νωρίτερα εκείνη την ημέρα σε μια εκδήλωση. Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν εμφανίστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και εκείνη του επέτρεψε να μπει μέσα.

«Και αυτό είναι κάτι για το οποίο μετανιώνω τα τελευταία 10 χρόνια. Ότι άνοιξα αυτή την πόρτα. Απλά πέρασε και πήγε κατευθείαν στην καρέκλα. Απλά μιλάμε, δεν συμβαίνει τίποτα. Γιατί είσαι τόσο νευρική;» της είπε χαρακτηριστικά.

«Κάτι έκανε κλικ μέσα μου, σαν να είδα μια αλλαγή στα μάτια του. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και άρχισα να φωνάζω. Του έδειχνα τις φωτογραφίες των παιδιών μου, για να προσπαθήσω με λυπηθεί.

«Έχω παιδιά, σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό».


«Αλλά έκανε αυτό που έκανε. Μου επιτέθηκε στην κρεβατοκάμαρα και μετά με έσυρε στο μπάνιο και με βίασε. Ένιωσα πολύ, πολύ βρώμικη και σαν να πρέπει να πεθάνω».

Μετά τον βιασμό, η Chernyshova και ο σύζυγός της, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, χώρισαν. Αργότερα μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με τα παιδιά της.

«Μισούσα τον εαυτό μου», τόνισε και εξήγησε όσα αισθανόταν. «Υπήρχαν πολλές όμορφες γυναίκες και αστέρες εκεί και αυτός διάλεξε εσένα. Άρα εσύ είσαι αυτή που έκανε κάτι. Είχα κατάθλιψη, δεν ήμουν ψυχικά σταθερή. Είχα χάσει το μυαλό μου», παραδέχεται.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024