Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Ιωνία: Από τις μαχαιριές στον 16χρονο στο άγριο πιστολίδι στην καφετέρια - Ο πατέρας, ο γιος και οι νονοί της νύχτας

Νέα Ιωνία: Από τις μαχαιριές στον 16χρονο στο άγριο πιστολίδι στην καφετέρια – Ο πατέρας, ο γιος και οι νονοί της νύχτας

Νέα στοιχεία που παρουσίασε το MEGA αποκαλύπτουν τι ακριβώς έχει συμβεί στη Νέα Ιωνία, πώς ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και ποια είναι η αλληλουχία των γεγονότων.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία που παραπέμπουν σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι συμβαίνουν σε μια γειτονιά της Αθήνας, αποκαλύπτονται για τα όσα τελικά συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (21-2-2023) στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας με τραγικό αποτέλεσμα την δολοφονία ενός ανυποψίαστου θαμώνα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA o δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, το αιματηρό επεισόδιο σχετίζεται τελικά με την υπόθεση ληστείας του 16χρονου γιου του ιδιοκτήτη της καφετέριας.

Τα νέα στοιχεία περιήλθαν σε γνώση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση μέσω προσώπων που σχετίζονται με τους δράστες και οι οποίοι αναζητούνται.


Όπως αποκαλύπτεται τα μέλη της σκληρής συμμορίας των Αλβανών με έδρα το νυχτερινό κλαμπ στην οδό Λιοσίων φέρεται να «παρείχαν» υπηρεσίες προστασίας στην συγκεκριμένη καφετέρια.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μέσω αυτής τη σχέσης και της επαφής που είχε με τα συγκεκριμένα άτομα, φέρεται να τους κάλεσε τη συγκεκριμένη ημέρα στο μαγαζί του επί της οδού Κασταμονής προκειμένου να τους ενημερώσει για την επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχθεί πριν μια μέρα ο 16χρονος γιος του – πιθανότατα από νεαρούς Αλβανούς – στα Κάτω Πατήσια και να τους βάλει να εντοπίσουν τους δράστες.

Νέα Ιωνία: Το κλειδί που θα οδηγήσει σε συλλήψεις για το φονικό – Πλούσια η εγκληματική δράση των «L»

Ωστόσο μέσα στην καφετέρια βρίσκονταν ήδη μέλη μιας αντίπαλης συμμορίας Αλβανών που φέρεται να έχουν σχέση με άλλο άτομο της ιδιοκτησίας της καφετέριας.

Οι πρώτοι θεώρησαν ότι τους είχαν στήσει παγίδα. Οι δύο συμμορίες ήρθαν σε αντιπαράθεση μέσα στο μαγαζί και τα αίματα άναψαν με τα πιστόλια να παίρνουν φωτιά με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Μάλιστα στο επεισόδιο φέρεται να συμμετείχαν και άλλα άτομα που έσπευσαν στην καφετέρια αφού ενημερώθηκαν για το τι συνέβαινε.

Το επεισόδιο στου Ζωγράφου

Οι αντίπαλες ομάδες των Αλβανών είχαν έρθει σε σύγκρουση κάποια χρόνια πριν, με ανταλλαγή πυροβολισμών με καλάσνικοφ στην περιοχή του Ζωγράφου.

Από τότε φαίνεται να είναι σε πόλεμο μεταξύ τους και να ανταγωνίζονται για το ποια συμμορία θα έχει το πάνω χέρι και ποιες περιοχές θα έχουν υπό έλεγχο εισπράττοντας χρήματα από καταστηματάρχες για προστασία.

Ποιος σκότωσε τον ανυποψίαστο θαμώνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η αστυνομία γνωρίζει ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 37χρονο υδραυλικό που είχε πάει στην καφετέρια για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Champions League.

Νέα Ιωνία: «Ο Θεός δεν ήταν μαζί του» λέει η αδερφή του 39χρονου που έπεσε νεκρός στην καφετέρια

Πρόκειται για μέλος της συμμορίας που είχε προσκληθεί από τον πατέρα του 16χρονου και ιδιοκτήτη της καφετέριας.

Επίσης η αστυνομία έχει πλήρη εικόνα συνολικά για το ποια άτομα πυροβόλησαν και από τις δύο αντίπαλες ομάδες.

Άλλωστε τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι εμπλεκόμενοι είναι αρκετά και όπως φαίνεται, οι αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση τουλάχιστον πέντε ατόμων.

Η αστυνομία έχει διασφαλίσει πως οι δράστες δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και μάλιστα το πιθανότερο είναι να κρύβονται εντός Αττικής.

Άλλωστε οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της συμπλοκής είναι γνωστοί στις αρχές λόγω της έντονης παραβατικής συμπεριφοράς τους στο παρελθόν.

Η επίθεση στον 16χρονο

Όσον αφορά την επίθεση με μαχαίρι στον 16χρονο και τον σοβαρό τραυματισμό του τα νέα στοιχεία αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει καταλήξει στους βασικούς ύποπτους.

Μάλιστα όπως φαίνεται η επίθεση έγινα για ασήμαντη αφορμή και όχι για να ληστέψουν το κινητό του 16χρονου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεαροί βρίσκονταν σε πλατεία στα Κάτω Πατήσια έγινε μια παρεξήγηση με μια τσάντα και οι δράστες άρχισαν να κυνηγούν τον 16χρονο μέχρι που τον μαχαίρωσαν.

Αυτό το επεισόδιο ήταν η αφορμή για να καλέσει η πατέρας του νεαρού τους «νονούς της νύχτας» στην καφετέρια προκειμένου να μάθει ποιοι ήταν οι δράστες που χτύπησαν τον γιο του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024