Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σίντι Κρόφορντ: Ποζάρει τόπλες στην σάουνα - «Τι σου συμβαίνει;»

Σίντι Κρόφορντ: Ποζάρει τόπλες στην σάουνα – «Τι σου συμβαίνει;»

Χαμός με τα αρνητικά σχόλια

Η Σίντι Κρόφορντ, το θρυλικό μοντέλο των 80’s προκάλεσε… ταραχή στους διαδικτυακούς της φίλους με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το σούπερ μόντελ φωτογραφίες της και βίντεο από μία σάουνα, στην οποία φαίνεται να διασκεδάζει και να αναρωτιέται πώς θα έμοιαζε με… φράντζα.

Η Σίντι Κρόφορντ έγραψε στη λεζάντα της: «Τούφες στη σάουνα» με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν… μάλλον αρνητικά την εικόνα της. Οι περισσότεροι σχολίασαν πώς δεν μοιάζει σε τίποτα με το μοντέλο που ήξεραν, ενώ κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι η ίδια στο βίντεο.

Από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης του βίντεο, οι περισσότεροι από το διαδικτυακό κοινό της αντέδρασαν αρνητικά για την εμφάνισή της.

Δείτε το βίντεο

Μερικά από τα σχόλια ήταν: «Ποια είναι αυτή;», «Σταμάτα να βάζεις φίλτρα στα χείλη σου», «Δεν μοιάζει σε τίποτα με τη Σίντι Κρόφορντ».

«Γεια σου Σίντι, πού είναι η εμβληματική σου ελιά; αυτή ήταν η ταυτότητά σου ως τοπ μόντελ» επεσήμανε ένας άλλος σαστισμένος θαυμαστής.

Το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου, την ώρα που η καλλονή σύμβολο της δεκαετίας του ’90 που παραμένει μία απο τις πιο γνωστές influencer στο χώρο της μόδας, τόνισε στο InStyle ότι η κόρη της, το μοντέλο Kaia Gerber της…κλέβει πλέον την αίγλη της.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024