Την ώρα που ο Ντέγιαν Ράντονιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, στην Ιταλία επιμένουν πως ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο θα είναι ο διάδοχος του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, τονίζοντας μάλιστα πως έχουν δώσει τα χέρια όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.
Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1+1, την στιγμή που ο Ποτσέκο επιθυμεί 2+1.
Όλα αυτά την στιγμή που ο πρόεδρος της Ιταλικής ομοσπονδίας άναψε χθες το πράσινος φως, ώστε ο Ποτσέκο να δουλέψει εκτός εθνικής, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί και το ποιος θα είναι ο βοηθός του, ο Εντουάρντο Καζαλόνε.
Prosegue la trattativa tra il Panathinaikos e Gianmarco Pozzecco dopo il via libera concesso dalla FIP. Vediamo le ultime https://t.co/4cdIRYj1TZ
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.