Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Έρχεται... τριήμερο φωτιά - «Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές»

Ζώδια: Έρχεται… τριήμερο φωτιά – «Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές»

Δείτε αναλυτικά...

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα, Παρασκευή 17/2 ο Κώστας Λεφάκης.

Ο αστρολόγος προειδοποίησε, μέσα από το elle.gr για ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες στιγμές για τα ζώδια.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε το βάθος και το μέγεθος των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητεία σας θα τραβήξει με ευκολία την προσοχή του περιβάλλοντος αυτές τις μέρες και εσείς με μεγάλη ευκολία θα κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αμφισβητήσεις και οποιαδήποτε αναπόδεικτη υποψία δεν θα πρέπει κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να αφήσετε να κλονίσουν το δεσμό σας. Το τριήμερο ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εξυπηρετική πλευρά σας σε συνδυασμό με την αισιόδοξη σας στάση θα φέρουν θετικό αντίκτυπο σήμερα και στην επαγγελματική αλλά και στην αισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η έκφρασή σας θα σας βοηθήσει να φανερώσετε διαθέσεις και συναισθήματα. Αποφύγετε σήμερα κάθε ανοιχτή αντιπαράθεση με άλλους και φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες και έντονες στιγμές σας περιμένουν για όλο αυτό το τριήμερο. Οι πλανητικές επιδράσεις σας κάνουν ακόμα πιο ερωτικούς προσελκύοντας το άλλο φύλο.

ΖΥΓΟΣ

Από τις πρώτες κιόλας ώρες του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις, αρκεί να πλησιάσετε το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο αυτό το τριήμερο για να χαρείτε τον ερώτα και την αγάπη σας. Πραγματοποιείστε το!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευαίσθητοι και αρκετά επικοινωνιακοί θα είστε την σημερινή ημέρα και καθώς φαίνεται τις περισσότερες ώρες θα τις περάσετε ευχάριστα με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας θα εξαρτηθούν άμεσα απ’ τα συναισθήματα του περιβάλλοντός σας. Σημαντική θα είναι οι βοήθεια κάποιων φίλων στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε τελευταία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις που απαιτούν θάρρος και συγκέντρωση. Θα έχετε όμως την υποστήριξη του περιβάλλοντος σας στις προσπάθειές σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Εάν προκύψουν διάφορα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια δεν θα πρέπει να απογοητευθείτε καθώς αυτές τις μέρες φαίνεται πως θα εισπράξετε τα χρήματα που σας χρωστούν.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024