
Στον Ολυμπιακό η Βλάχου
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ένταξη της 18χρονης στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Συλλόγου.
Με ερυθρόλευκο σκουφάκι θα αγωνίζεται η Άννα Αυγούστα Βλάχου, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να ανακοινώνει την προσθήκη της 18χρονης στο αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Αυγούστα Βλάχου. Η Ελληνίδα αθλήτρια (ημ. γέννησης, 14/02/2005) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Συλλόγου.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Άννα Αυγούστα Βλάχου ανέφερε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για τη στήριξη και το θερμό καλωσόρισμα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να στηρίξω την ομάδα και να συμβάλω και εγώ στην επίτευξη των στόχων».
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- «Κάναμε τα πάντα για αυτήν την οικογένεια – Αφαντες οι κοινωνικές υπηρεσίες – Τι λέει στο in η μητέρα συμμαθητή των παιδιών που ζούσαν στη «τρώγλη»
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Άμπου Ντάμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]
- Κως: Πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών ακρωτηριασμού εργάτη στη Νίσυρο ζητά το Εργατικό Κέντρο



