Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλεος... που ήσασταν τόσο καιρό; - Το Twitter αποθέωσε την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

Έλεος… που ήσασταν τόσο καιρό; – Το Twitter αποθέωσε την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

Πρεμιέρα έκανε στο MEGA η εκπομπή «Έλεος» και το twitter υποκλίθηκε στο χιούμορ τους, μιλώντας για το απόλυτο δίδυμο και ένα late night χωρίς σάχλα, σοβαροφάνεια και ανούσια φλυαρία.

«Έλεος» είχαμε μπουχτήσει στη μιζέρια και την κατήφεια. Αυτό φώναξε ο twitterοκοσμος που υποδέχθηκε με πολύ θετικά σχόλια την νέα εκπομπή του MEGA με τον ευφυή τίτλο «Έλεος» και παρουσιαστές το ξεχωριστό δίδυμο Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη.

Το #eleos έγινε πρώτο trend ήδη από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής με τους χρήστες του twitter να αποθεώνουν τη «χημεία» μεταξύ Αννίτας Πάνια και Ηλία Ψινάκη, το χιούμορ τους, τις φαρμακερές αλλά όχι προσβλητικές ατάκες τους, την ευστροφία τους, το γρήγορο ρυθμό της εκπομπής.

Μπαίνοντας δυναμικά ξεκίνησαν κρίνοντας ο ένας τον άλλο με τρεις λέξεις και περιγράφοντας το περιεχόμενο και το στόχο της εκπομπής, μάλωσαν για τα σκηνικά και υποβλήθηκαν σε τεστ αλήθειας με δύσκολες ερωτήσεις και χωρίς να μασάνε τα λόγια τους. Το ύφος και οι απαντήσεις τους με τον Ψινάκη να βρίζει και το μηχάνημα, τον ανιχνευτή ψεύδους, ήταν όλα τα λεφτά…

Ήδη το twitter χειροκροτούσε. Η ξεχωριστή συνέντευξη του Αντώνη Σρόιτερ και τα μπιπ που συνόδευσαν ορισμένες ατάκες του Ηλία Ψινάκη δεν έμειναν ασχολίαστα από τους χρήστες του twitter, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για το ταλέντο της Αννίτας Πάνια στις συνεντεύξεις.

Το τηλεοπτικό podcast, ξεχωριστή ενότητα της εκπομπής, εκτιμήθηκε δεόντως από το twitter δημιουργώντας από το πρώτο επεισόδιο νέες περσόνες όπως η γυναίκα κώνος…

Tweets που έγραψαν…. ιστορία

Γυναίκα κώνος

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024