Έλεος: Τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη
To ανατρεπτικό late night show έρχεται στο MEGA και θα συζητηθεί
Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Έλεος». Η νέα εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτα Πάνια έρχεται στο MEGA, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 00:10, και όλοι αδημονούν για το πρώτο επεισόδιο.
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο late night talk show, με τους δύο παρουσιαστές να ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις δυναμικές προσωπικότητές τους.
Και επειδή η καλή χημεία αρχίζει από τα καμαρίνια, θα τους βλέπουμε όσο ετοιμάζονται να βγουν στο κυρίως πλατό, να σχολιάζουν με χιούμορ, τόλμη και ευαισθησία, από τα πιο ανάλαφρα ως τα πιο σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.
Οι καλεσμένοι θα προέρχονται από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ δεν θα λείπουν και άνθρωποι οι οποίοι θα συστήνονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους. Όλοι θα αποκαλύπτονται και θα βάζουν στο τραπέζι ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης.
Τα πρώτα τρέιλερ κυκλοφόρησαν και είναι εντυπωσιακά. Στο ένα από αυτά βλέπουμε τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια στο πλατό να επικοινωνούν τηλεφωνικά με μία τηλεθεάτρια, η οποία σχολιάζει ένα ζευγάρι συνταξιούχων, ενώ σε ένα άλλο υποβάλλονται σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους.
Δείτε τα παρακάτω
Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη
Ανάρτηση για την πρεμιέρα της εκπομπής έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, τρολάροντας τον εαυτό του. Στο προφίλ του στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται σαν γυμνός άγγελος που αναδύεται από τη θάλασσα και στη λεζάντα έγραψε: «Γλυκά μου φιλαράκια σας θερμοπαρακαλώ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου μην μας δει κανείς. Κάντε zapping».
Φυσικά, τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από τη λεζάντα από τους followers του παρουσιαστή. «Εννοείται», «Πάλι θα ταράξεις τα νερά!», «Δεν σε χάνουμε με τίποτα! Είσαι θεός!», «Θα προσπαθήσω να μην σας χαλάσω τό χατίρι», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.
View this post on Instagram
Το «Έλεος!» θα σας κάνει να ξενυχτάτε για καλό λόγο!
#Eleos
«ΕΛΕΟΣ!» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Chris Smalls: «Έλεγα ότι έπρεπε να κάνουμε τον συνδικαλισμό να φαίνεται — και να είναι — κουλ»
- «Κατά Φαντασίαν Ασθενής»: Ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία
- Εργασία: Οι κλάδοι με τη μεγαλύτερη εργασιακή ικανοποίηση – Οι κορυφαίες θέσεις
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων
- Λούβρο: «Ο εγκέφαλος της ληστείας πίστευε ότι μπορούσαμε να κλέψουμε περισσότερα», λένε οι δύο ύποπτοι
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-29-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442