Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλεος: Τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Έλεος: Τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

To ανατρεπτικό late night show έρχεται στο MEGA και θα συζητηθεί

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Έλεος». Η νέα εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτα Πάνια έρχεται στο MEGA, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 00:10, και όλοι αδημονούν για το πρώτο επεισόδιο.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο late night talk show, με τους δύο παρουσιαστές να ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις δυναμικές προσωπικότητές τους.

Και επειδή η καλή χημεία αρχίζει από τα καμαρίνια, θα τους βλέπουμε όσο ετοιμάζονται να βγουν στο κυρίως πλατό, να σχολιάζουν με χιούμορ, τόλμη και ευαισθησία, από τα πιο ανάλαφρα ως τα πιο σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Οι καλεσμένοι θα προέρχονται από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ δεν θα λείπουν και άνθρωποι οι οποίοι θα συστήνονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους. Όλοι θα αποκαλύπτονται και θα βάζουν στο τραπέζι ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης.

Τα πρώτα τρέιλερ κυκλοφόρησαν και είναι εντυπωσιακά. Στο ένα από αυτά βλέπουμε τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια στο πλατό να επικοινωνούν τηλεφωνικά με μία τηλεθεάτρια, η οποία σχολιάζει ένα ζευγάρι συνταξιούχων, ενώ σε ένα άλλο υποβάλλονται σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους.

Δείτε τα παρακάτω

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη

Ανάρτηση για την πρεμιέρα της εκπομπής έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, τρολάροντας τον εαυτό του. Στο προφίλ του στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται σαν γυμνός άγγελος που αναδύεται από τη θάλασσα και στη λεζάντα έγραψε: «Γλυκά μου φιλαράκια σας θερμοπαρακαλώ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου μην μας δει κανείς. Κάντε zapping».

Φυσικά, τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από τη λεζάντα από τους followers του παρουσιαστή. «Εννοείται», «Πάλι θα ταράξεις τα νερά!», «Δεν σε χάνουμε με τίποτα! Είσαι θεός!», «Θα προσπαθήσω να μην σας χαλάσω τό χατίρι», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.

Το «Έλεος!» θα σας κάνει να ξενυχτάτε για καλό λόγο!

#Eleos

«ΕΛΕΟΣ!» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024