Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνι Άλβες: Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση

Ντάνι Άλβες: Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση

Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη. Τι υποστηρίζει ο ίδιος.

Για σεξουαλική επίθεση συνελήφθη ο Ντάνι Άλβες. Η καταγγελία δεν είναι καινούργια αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατηγορήθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση την Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο, τώρα οι Αρχές φαίνεται ότι συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία για να προχωρήσουν στη σύλληψή του. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Τι αναφέρει η καταγγελία

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, που ήταν στην αποστολή της «σελεσάο» στο πρόσφατο Μουντιάλ, κατηγορήθηκε την Πρωτοχρονιά, από μία γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχο της όσο χορεύαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη, δύο μέρες πριν.

Ο ίδιος λέει ότι απλά χόρευε στο κλαμπ όπου βρισκόταν.

Σήμερα λίγο πριν τις 10:00, ο Ντάνι Άλβες μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει για το συγκεκριμένο περιστατικό, με τις Αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Ο Ντάνι Άλβες θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, όπου θα αποφασιστεί η τύχη του, αν και η υπόθεση ακόμα ερευνάται από την Αστυνομία.

Η πρώτη ανακοίνωση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας είχε αρχικά κυκλοφορήσει ανακοίνωση χωρίς να τον κατονομάζει. Η ανακοίνωση ανέφερε ότι οι Αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν «για φερόμενο έγκλημα σεξουαλικής επίθεσης ως αποτέλεσμα της καταγγελίας που υπέβαλε μια γυναίκα για γεγονότα που φέρεται να συνέβησαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα».

Στη συνέχεια, μια εκπρόσωπος του δικαστηρίου επιβεβαίωσε στο Reuters ότι ο Ντάνι Άλβες ήταν αυτός που ήταν υπό έρευνα.

Ποιος είναι ο Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες γεννήθηκε στη Ζουατζέιρο της Μπαΐα στη Βραζιλία στις 6 Μαΐου του 1983. Έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα αφού έχει αγωνιστεί σε Μπαΐα, Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Σάο Πάουλο, ενώ τώρα ανήκει στο δυναμικό της μεξικάνικης UNAM.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα τρόπαια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχει στην κατοχή του 46 τίτλους σε επίπεδο ανδρών και 47 επίσημους τίτλους συνολικά. Με την Εθνική Βραζιλίας έχει αγωνιστεί 126 φορές και έχει σημειώσει 8 γκολ.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024