Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερευνάται για σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Άλβες

Ερευνάται για σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Άλβες

Στο επίκεντρο έρευνας των ισπανικών αρχών φαίνεται πως βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες, σχετικά με υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε κοπέλα, σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται υπό το καθεστώς έρευνας για σεξουαλική επίθεση εις βάρος κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης η οποία φαίνεται να έλαβε χώρα στις 20 Δεκεμβρίου.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «ABC», το φερόμενο θύμα απευθύνθηκε στους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού, σε κακή κατάσταση και κατηγόρησε τον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα πως την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχο, χωρίς τη δική της συναίνεση.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε σχέση του με τα περιστατικά τα οποία διαδραματίστηκαν, αναφέροντας πως ο 39χρονος ακραίος αμυντικός βρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν είχε καμία επαφή με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Η Αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα μετά την κατάθεση της νεαρής κοπέλας, η οποία φέρεται να έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις στη Βαρκελώνη, χωρίς ωστόσο ακόμα η καταγγελία να έχει γίνει επίσημη.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024