Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προχώρησαν με νίκες Καλλιθέα και Απόλλωνας Πόντου

Προχώρησαν με νίκες Καλλιθέα και Απόλλωνας Πόντου

Η Καλλιθέα επικράτησε με 2-1 της Καλαμάτας και την προσπέρασε στην βαθμολογία ενώ ο Απόλλωνας Πόντου πήρε νίκη-ανάσα με 3-1 επί του Μακεδονικού.

Με ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε δύο γκολ (με ισάριθμες κεφαλιές των Μπουλούλη και Λουκίνα) και είχε κι ένα δοκάρι (με τον Ντεμέτριους), η Καλλιθέα επικράτησε 2-1 της Καλαμάτας στο «Ελ Πάσο», σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League 2.

Η «μαύρη θύελλα» μείωσε λίγο πριν το τέλος με πέναλτι του Αρναρέλλη, αλλά δεν κατάφερε να στερήσει τη νίκη από την αθηναϊκή ομάδα, η οποία ανέβηκε στην πέμπτη θέση, έχοντας όμως λιγότερους αγώνες από τρεις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά (Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή και Ιεράπετρα), και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Κηφισιά, με τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Την τρίτη νίκη του στον Α΄ όμιλο της Super League 2 πανηγύρισε ο Απόλλων Πόντου, καθώς επικράτησε εύκολα 3-1 του Μακεδονικού στο γήπεδο Πολυκάστρου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική, και πήρε «ανάσα» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024