Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πάπας δικαιώνει τον Μπαρτζώκα

Ο Πάπας δικαιώνει τον Μπαρτζώκα

Ο Τζορτζ Πάπας φόρτωσε με 16 πόντους το καλάθι του Απόλλωνα και για μια ακόμα φορά έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Γιώργο Μπαρτζώκα – Τον πιστεύει και δικαιώνεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν των Αχαιών με το επιβλητικό 97-60 για την 12η αγωνιστική της Basket League και να συνεχίζουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα παίκτες όπως οι Μιχάλης Λούντζης και Τζορτζ Πάπας, με δύο «ερυθρόλευκους» άσους να βγάζουν ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ και να κερδίζουν το χειροκρότημα από τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Τζορτζ Πάπας αγωνίστηκε για 16:31 λεπτά και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 16 πόντους, με 4/6 τρίποντα, 1/1 δίποντα και 2/2 βολές, ενώ κατέβασε 3 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο. Μια εξαιρετική εμφάνιση από τον άσο των νταμπλούχων, με την οποία μάζεψε 20 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της Basket League. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Λούντζης παρέμεινε στο παρκέ για 21:14 λεπτά, στα οποία είχε 6 πόντους (3/4 δίποντα), 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, με τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού να βγάζει πολλή ενέργεια στην άμυνα και φυσικά να βοηθάει πολύ και στον δημιουργικό τομέα.

Ο Πάπας άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών στο σημερινό παιχνίδι, αφήνοντας πίσω του τον Σάσα Βεζένκοφ με 15 πόντους και τον Αλεκ Πίτερς με 11 πόντους. Αυτή μάλιστα ήταν η καλύτερη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τον 25χρονο άσο να δείχνει ότι διαθέτει την ποιότητα και την εκτελεστική δεινότητα για να βρίσκεται στους Ερυθρόλευκους και αξίζει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι «χρυσάφι» για παίκτες όπως ο Λούντζης και ο Πάπας, με τους δύο άσους να κερδίζουν με το… σπαθί τους λεπτά συμμετοχής που τους δίνει ο Μπαρτζώκας και να αποδεικνύουν ότι είναι ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Πάπας, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα έχοντας 3/3 τρίποντα, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 10 αναμετρήσεις (σ.σ σε Basket League και Supercup) και έχει μέσο όρο 10.5 λεπτά συμμετοχής, με 4.7 πόντους ανά ματς. Στο παιχνίδι με το Λαύριο (98-61, ΣΕΦ) για την 4η αγωνιστική μάλιστα είχε δείξει ότι εκτός από εξαιρετικός σουτέρ είναι και πολύ καλός δημιουργός, μοιράζοντας 7 ασίστ στους συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ομογενής γκαρντ είχε αγωνιστεί και στο παιχνίδι της Euroleague με την Φενερμπαχτσέ, έχοντας 2 πόντους σε 2:51 λεπτά που παρέμεινε στο παρκέ του ΣΕΦ.

Το… 9άρι του Θρύλου στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα πυροβόλησε κατά… ριπάς το καλάθι της αχαϊκής ομάδας και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, δείχνοντας ότι αξίζει να βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι, βγάζοντας παράλληλα ασπροπρόσωπο τον Μπαρτζώκα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024