Ολυμπιακός: Στο Μπρνο για την πρόκριση στους «8» του CEV Cup
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Κράλοβο Μπρνο, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του CEV Cup, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.
Στην Τσεχία βρίσκεται, από τη Δευτέρα (16/1) το μεσημέρι, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, η αποστολή του Θρύλου, χωρίς την Εμμανουηλίδου (λόγω μικροπροβλήματος), «πέταξε» από το «Ελ. Βενιζέλος» για τη Βιέννη και από εκεί, μετέβη οδικώς (137χλμ.) μέχρι τον τελικό της προορισμό, το Μπρνο.
Την Τετάρτη (18/1) στις 19:00, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας, οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Κράλοβο Μπρνο, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του CEV Cup, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά (χρειάζονται δύο σετ).
Υπενθυμίζεται, ότι στην πρώτη «μάχη» των «16» του θεσμού, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι επικράτησε εύκολα της Κράλοβο με 3-0 σετ.
Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την Κάρτα Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2026-27, καθώς επίσης και για την συλλεκτική κάρτα φιλάθλου των 102 ετών.
Η «Repubblica» αποκαλύπτει αίτημα του Γιοβάνοβιτς για νέα αντίπαλο – Έντονη δυσαρέσκεια στην ελληνική πλευρά για το ενδεχόμενο η Ιταλία να παραταχθεί με την U21 του Μπαλντίνι