Πόπη Τσαπανίδου: «Περιμένουμε απαντήσεις για την παρακολούθηση Φλώρου»
Η Πόπη Τσαπανίδου, μάλιστα, σημείωσε ότι «περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον 'σαχλαμάρα' όπως τον αποκαλεί - σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων - ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο».
Τα δημοσιεύματα για την φερόμενη παρακολούθηση από την ΕΥΠ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, συνεχίζουν να πυροδοτούν την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, με δήλωσή της σχολίασε πως «με την απάντησή του, ο κ. Φλώρος τελικά δεν διέψευσε την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ».
Και προσέθεσε πως «το μόνο που μας είπε είναι ότι οι αποκαλύψεις δε θα αλλοιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης του με αυτούς που τον παρακολουθούσαν».
«Μένει να μάθουμε – ελπίζουμε σύντομα – αν είναι σχέσεις εμπιστοσύνης ή εκβιασμού», σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Τσαπανίδου.
«Ο πρωθυπουργός σιωπά»
Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά. Ακόμη δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες:
»Διαψεύδει ή όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ, που έχει υπό την εποπτεία του;
»Διαψεύδει ή όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;
»Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;».
Η Πόπη Τσαπανίδου, μάλιστα, σημείωσε καταληκτικά ότι «περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον ‘σαχλαμάρα’ όπως τον αποκαλεί – σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων – ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο».
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
- Ο Μικ Τζάγκερ λέει ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να μεγαλώνεις»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ
- Κόμματα: Στην κινούμενη άμμο του πολιτικού σκηνικού
- Η Silicon Valley στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Το «Godzilla» Ελ Νίνιο και το νέο σοκ που απειλεί τις τιμές των τροφίμων
- Η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί ένα νέο ταξικό χάσμα: Οι έχοντες, οι μη έχοντες και οι μη γνωρίζοντες
- Το νέο μουσείο του Τζορτζ Λούκας στο Λος Άντζελες προσφέρει δωρεάν είσοδο στους κατοίκους της γειτονιάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442