Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το βρετανικό χιούμορ «χτυπά» τον Χάρι - Δείτε σε ποιο βιβλίο έβαλαν δίπλα την αυτοβιογραφία του

Το βρετανικό χιούμορ «χτυπά» τον Χάρι – Δείτε σε ποιο βιβλίο έβαλαν δίπλα την αυτοβιογραφία του

Viral έγινε η επιλογή ενός Βρετανού βιβλιοπώλη να τοποθετήσει την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι δίπλα σε ένα best seller.

Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει ανάρπαστη, με τους… κοινούς θνητούς να θέλουν να μάθουν τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας.

Στο βιβλίο του, το οποίο διατίθεται από το Shopflix, ο Χάρι αποκαλύπτει πως ήρθε στον κόσμο «για την περίπτωση που πάθαινε κάτι κακό ο Ουίλιαμ», ενώ υποστηρίζει ότι ο ρόλος του ήταν να λειτουργεί ως «αντιπερισπασμός» για τυχόν λάθη του μεγαλύτερου αδελφού του, αλλά και ως συμβατός δότης, σε περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν μετάγγιση αίματος ή μεταμόσχευση οργάνων, καθώς ο Ουίλιαμ προοριζόταν για διάδοχος του θρόνου.

Στις βιτρίνες

Την ώρα που η «περίπτωση Χάρι» έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία, ένας βιβλιοπώλης που παρέλαβε τα αντίτυπα του «Spare» αποφάσισε να κάνει διάσημη τη βιτρίνα του καταστήματός του.

Πώς το κατάφερε αυτό; Τοποθέτησε τα αντίτυπα του πρίγκιπα Χάρι δίπλα από το best seller της Bella McKie, με τίτλο «How to kill your family» (μτφ. Πώς να σκοτώσετε την οικογένειά σας).

Η φωτογραφία που ανήρτησε στα social media ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου έγινε αμέσως viral στα κοινωνικά δίκτυα, με τους χρήστες των social media να λαμβάνουν θέση υπέρ ή κατά του πρίγκιπα Χάρι.

«Ούτε κρύο, ούτε ζέστη»

«Τελοσπάντων, έχουμε ακόμα κάποια εναπομείναντα αντίτυπα του Spare, αν τα θέλετε», σημείωσε ο ιδιοκτήτης του Bert’s Books, συνοδεύοντας τη φωτογραφία στο tweet του.

«Έχει ενδιαφέρον σήμερα, πόσο διαφορετικά εξέλαβαν οι άνθρωποι αυτή την εικόνα. Άλλοι νόμισαν ότι υποστηρίζω τον Χάρι, άλλοι το αντίθετο. Στην πραγματικότητα, δεν μού κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη…» συμπλήρωσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024