Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι και Γουίλιαμ παρότρυναν τον Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα

Χάρι και Γουίλιαμ παρότρυναν τον Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα

Στην αυτοβιογραφία του «Spare» μιλά για τα πάντα. Τι αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι για Καμίλα, πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κάρολο.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα που αποκαλύπτει στην εκρηκτική αυτοβιογραφία του «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι μιλά και για τη στάση του σε ό,τι αφορούσε την Καμίλα. Πώς αντέδρασε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και τι σκέφτονταν για την απόφαση του πατέρα τους.

Σε ένα από τα αποσπάσματα του «Spare» που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του κόσμου, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται και στις σκέψεις του για την Καμίλα.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε στον πατέρα του Κάρολο να μην την παντρευτεί. Ο κυρίαρχος φόβος του πως θα ήταν «μια κακιά μητριά».

«Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν, ακριβώς πριν από το τσάι, αν θα ήταν κακιά μαζί μου. Αν θα ήταν σαν όλες τις κακές μητριές στα παραμύθια. Αλλά δεν ήταν. Όπως και ο Γουίλιαμ, ένιωσα πραγματική ευγνωμοσύνη για αυτό» γράφει χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι.

Καμίλα, «η άλλη γυναίκα» για Χάρι και Γουίλιαμ

Η Καμίλα ήταν «η άλλη γυναίκα». Όχι μόνο για την πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Έτσι την αποκαλούσαν, όπως αποκαλύπτει στο «Spare», και οι δύο πρίγκιπες, Χάρι και Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε για καιρό υποψίες για τη σχέση του πατέρα του με την Καμίλα. Αυτές οι υποψίες, όπως αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι, τον μπέρδευαν και τον βασάνιζαν.

Όταν τελικά οι υποψίες του για τη σχέση του πατέρα του με την Καμίλα επιβεβαιώθηκαν, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ένιωθε τρομερές ενοχές που δεν έκανε τίποτα. «Που δεν είπε τίποτα νωρίτερα», γράφει ο πρίγκιπας Χάρι.

Όταν τελικά ο Κάρολος θέλησε να δημοσιοποιήσει τη σχέση του, τα δύο αδέρφια τη συνάντησαν επίσημα για πρώτη φορά σε διαφορετικές περιπτώσεις.

«Ο Γουίλιαμ μου έδωσε την εντύπωση ότι «η άλλη γυναίκα», είχε κάνει μια προσπάθεια, την οποία εκτιμούσε. Ήταν το μόνο που τον ενδιέφερε να πει».

Όσο για τη δική του πρώτη συνάντηση με την Καμίλα; Ο πρίγκιπας Χάρι συνέκρινε την εμπειρία με το να κάνει ένεση. «Κλείσε τα μάτια σου, τελείωσε πριν το καταλάβεις».

Στο πολύκροτο βιβλίο, ο πρίγκιπας Χάρι έχει εξαπολύσει μια σειρά από εμπρηστικές κατηγορίες εναντίον των μελών της οικογένειάς του. Μια σειρά από ιδιωτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ του ιδίου και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της βασιλικής οικογένειας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Γεγονότα που τελικά οδήγησαν και στην απομάκρυνσή του από τη βασιλική οικογένεια. Και ενώ ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί την αποκατάσταση των σχέσεων με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, το κλίμα που δημιουργείται φαίνεται να διευρύνει το χάσμα ανάμεσά τους.

Υπενθυμίζεται πως ήταν μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997 που ο Κάρολος εμφάνισε πλέον δημόσια την Καμίλα ως σύντροφό του. Παντρεύτηκαν το 2005 σε έναν κλειστό πολιτικό γάμο και ακολούθησε ο θρησκευτικός.

Ήταν στις 5 Φεβρουαρίου του 2022 που η Ελισάβετ εκδήλωσε την επιθυμία της η Καμίλα να λάβει τον τίτλο της Βασιλικής συζύγου με την άνοδο του πρίγκιπα Καρόλου στον θρόνο.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024