Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Το μυθικό ποσό που θα πάρει για να βγάλει τα «άπλυτα« της βασιλικής οικογένεια στη φόρα

Πρίγκιπας Χάρι: Το μυθικό ποσό που θα πάρει για να βγάλει τα «άπλυτα« της βασιλικής οικογένεια στη φόρα

Τα σενάρια για το ποσό που ο Πρίγκιπας Χάρι έχει συμφωνήσει να πάρει από την εκδοτική εταιρεία για το νέο του βιβλίο είναι πολλά

Πακτωλό χρημάτων θα φέρει στον πρίγκιπα Χάρι το νέο του βιβλίο καθώς σενάρια ανέφεραν ότι το Spare θα τον κάνει πλουσιότερο κατά περίπου 40 εκατ. δολάρια.

Συγκεκριμένα, τα σενάρια για το ποσό που ο Πρίγκιπας Χάρι έχει συμφωνήσει να πάρει από την εκδοτική εταιρεία για το νέο του βιβλίο είναι πολλά. Ένα σενάριο που δημοσίευσε η Daily Mail ανέφερε ότι μόνο η προκαταβολή που πήρε από την εκδοτική εταιρεία Penguin Random House φτάνει τα 20 εκατομμύρια δολάρια! Η ET Canada ανέφερε ένα ακόμη πιο εξωφρενικό ποσό, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία αφορά τέσσερις εκδόσεις του βιβλίου, έναντι 35 – 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως φαίνεται πώς ο πρίγκιπας Χάρι τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τις συνεντεύξεις που δίνει για την προώθηση του βιβλίου του. Μάλιστα τη Δευτέρα πήγε στη Νέα Υόρκη για να δώσει συνέντευξη στον Stephen Colbert του The Late Show, συνοδευόμενος από οπλισμένους σωματοφύλακες.

Ντυμένος με γκρι κοστούμι και ναυτικό πουκάμισο, ο Χάρι μπήκε από το SUV του στα στούντιο για να συναντήσει τον Stephen Colbert  – ο οποίος επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης.

Με το βιβλίο να κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη, ο 38χρονος Δούκας ταξίδεψε στο Μανχάταν για να μαγνητοσκοπήσει την συνέντευξη.

«Η συνέντευξη είναι η πρώτη που δίνει ο πρίγκιπας Χάρι στο The Late Show και συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων απομνημονευμάτων του, Spare», ανακοίνωσε το CBS.

Η ομάδα δημοσίων σχέσεων του καναλιού πρόσθεσε: «Με την ωμή, αμείλικτη ειλικρίνειά του, το Spare είναι μια έκδοση-ορόσημο γεμάτη διορατικότητα, αποκαλύψεις, ενδοσκόπηση και σοφία για την αιώνια επικράτηση της αγάπης πάνω στη θλίψη».

Πήγε με σωματοφύλακες και όπλα

Ο Χάρι έφτασε στη Νέα Υόρκη για τη συνέντευξη συνοδεία σωματοφυλάκων. Ο ένας μάλιστα από τους ανθρώπους της ασφάλειάς του, είχε μαζί και ένα βαλιτσάκι της εταιρείας όπλων Glock, στο οποίο κουβαλάνε όχι μόνο το όπλο, αλλά και τα πυρομαχικά, δείγμα του ότι οι σωματοφύλακές του, μάλλον είναι έτοιμοι για όλα.

Ο πρίγκιπας ανησυχεί όλο και περισσότερο για την ασφάλειά του από τότε που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει πει συχνά ότι αισθάνεται ευάλωτος.

Προσέφυγε νομικά κατά των βρετανικών αρχών, αφού του απαγορεύτηκε βάσει της βρετανικής νομοθεσίας να έχει μαζί του στη χώρα ιδιωτικούς ένοπλους φρουρούς.

Στα έγγραφα του Ανώτατου Δικαστηρίου που κατατέθηκαν στο Λονδίνο, ο δούκας δήλωσε ότι «δεν αισθάνεται ασφαλής» στη Βρετανία χωρίς ένοπλη ασφάλεια και δήλωσε ότι η απόφαση να μην τον συνοδεύουν ένοπλοι φρουροί είναι «παράνομη και «άδικη».

Όταν παραιτήθηκε από εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχασε την επίσημη, χρηματοδοτούμενη από τους φορολογούμενους, προστασία του, γεγονός που τον εξόργισε.

Δεν θα επιστρέψουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο πρίγκιπας Χάρι το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε στο Good Morning America, λέγοντας στον παρουσιαστή Michael Strahan  ότι πιθανότατα δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά για να ζήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνέχισε τις ανελέητες επιθέσεις του κατά του βρετανικού Τύπου και δήλωσε ότι το ενδιαφέρον του Τύπου θα έκανε τη ζωή της οικογένειάς του «ανυπόφορη» αν επέστρεφαν ποτέ στη Βρετανία.

«Δεν νομίζω ότι, ακόμη και αν υπήρχε συμφωνία μεταξύ εμού και της οικογένειάς μου, με τον Τύπο θα τηρούνταν. Δεν μας εμποδίζουν να επιστρέψουμε, αλλά μας κάνουν τον βίο αβίωτο», είπε ο Χάρι.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024