Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιλένια Ουίλιαμς: «Παραιτήθηκα από τη δουλειά και σταμάτησα ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο»

Ιλένια Ουίλιαμς: «Παραιτήθηκα από τη δουλειά και σταμάτησα ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο»

Η τραγουδίστρια μιλά για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ραγίζει καρδιές

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιλένια Ουίλιαμς το πρωί της Πέμπτης (5/1). Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, και στις συζητήσεις που έκαναν πριν φύγει από τη ζωή.

«Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο, παραιτήθηκα από τη δουλειά. Σταμάτησα ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο, είχα την επιλογή να το κάνω και χαίρομαι που το έκανα. Ωστόσο, το καλοκαίρι πήγα να δουλέψω και με βοήθησε πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Σε ψυχολόγο πηγαίνω από τα 21 μου, αν δεν πήγαινα δεν ξέρω πώς θα ήμουν τώρα. Δουλεύω με τον εαυτό μου τα τελευταία 4 χρόνια και το τελευταίο εξάμηνο το κάνω πολύ εντατικά. Βάλσαμο στην ψυχή ήταν ότι είπα τα πάντα στον μπαμπά μου, συζητήσαμε τα πάντα».

«Είχαμε κάνει συζητήσεις ακόμα και για το τι υπάρχει μετά τον θάνατο», κατέληξε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 21 Αυγούστου μετά από δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, σε ηλικία 73 ετών.Άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος είχε ζητήσει τόσο από τους γιατρούς όσο και από την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του, η οποία όλο και επιδεινωνόταν.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ένιωθε μεγάλη κόπωση και δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Στον αγώνα που έδινε ο τραγουδιστής ήθελε ελάχιστους φίλους στο πλευρό του, που του έδιναν δύναμη και κουράγιο.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024