Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αργύρης Κοντόλαιμος: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «Αργύρης» από τη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα»

Αργύρης Κοντόλαιμος: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «Αργύρης» από τη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα»

«Τότε με τη σειρά γινόταν χαμός. Πολλά κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα μαζί μας», θυμάται

O Αργύρης Κοντόλαιμος, o ράπερ που έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA «10 Λεπτά Κήρυγμα», παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα και τη ζωή του.

Ο «Αργύρης», ο φίλος του «Λεωνίδα», 22 χρόνια μετά «άνοιξε» την καρδιά του στο «Πάμε Δανάη» και αναπόλησε τις όμορφες στιγμές στα γυρίσματα του σίριαλ.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών καθώς ο θείος του είναι ο Μιχάλης Ρέππας, ο γνωστός δημιουργός τεράστιων επιτυχιών της μικρής αλλά και μεγάλης οθόνης.

«Στην οικογένειά μου γράφει σενάρια ο θείος μου, ο Μιχάλης Ρέππας, που έγραψε τις “Τρεις Χάριτες” και συμμετείχα όταν ήμουν μικρός. Αργότερα έγραψε η μητέρα μου τη σειρά το “Καρέ της Ντάμας” και το “10 λεπτά κήρυγμα” που βοήθησα με τους ρόλους των μικρών», αποκάλυψε.

Ανέφερε επίσης, πως το αρχικό πλάνο δεν ήταν να συμμετάσχει στη σειρά, ωστόσο επειδή επιθυμούσε να εισάγει το στοιχείο της hip-hop, εν τέλει αποφάσισε να παίξει.

«Θυμάμαι την Κάρμεν Ρουγγέρη που μας κυνηγούσε στα καμαρίνια για να μην καπνίζουμε και τον Σάκη Μπουλά που μας έπαιζε καραγκιόζη στα διαλείμματα». Για τον Σάκη Μπουλά μάλιστα σημείωσε πως σε ένα επεισόδιο είχε συνθέσει μόνος του το rap κομμάτι που είχε πει.

«Τότε με τη σειρά γινόταν χαμός… ο κόσμος μου λέει πως μεγάλωσε μαζί μας και αυτό είναι πολύ ωραίο. Τότε πολλά κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα μαζί μας»,είπε.

Ακόμα, δήλωσε ότι τα μυαλά του δεν πήραν αέρα και ότι τον στεναχωρεί που ο κόσμος υιοθετεί ως πρότυπο ότι βγαίνει στην τηλεόραση δίχως να το «ψάχνει» περισσότερο.

«Μου πρότειναν πολλές φορές μετά το τέλος της σειράς να κάνω τον ράπερ αλλά με τις κάμερες νιώθω λίγο άβολα», αποκάλυψε ενώ είπε πως βρίσκει τον εαυτό του περισσότερο θετικό στο να συμμετάσχει σε ταινία παρά στο θέατρο.

Ο Αργύρης Κοντόλαιμος σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με την ραπ μουσική, μία αγάπη που έχει απ’ όταν ήταν δεκατριών. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα cd των «Jurrasic 5». Αργότερα άκουγε Ημισκούμπρια, FF.C και ΖΝ.

«Άρχισα να γράφω και εστίαζα σε κοινωνικά θέματα. Το πρώτο μου κομμάτι “Ελληνική Παιδεία” το έγραψα στα 17 μου στο σχολείο», εξομολογήθηκε.

«Ο Λεκτικός (Ανδρέας Μαρνέζος) μου έμαθε πράγματα για το επιχειρηματικό κομμάτι του hip-hop. Σίγουρα ήταν πατρική φιγούρα για εμένα γιατί μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου», ανέφερε.

Ολοκληρώνοντας αποκάλυψε πως ο καινούριος του δίσκος θα κυκλοφορήσει στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες το επόμενο διάστημα.

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024