Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: Άγριο κράξιμο στην Μαρία Σολωμού

Γιώργος Λιάγκας: Άγριο κράξιμο στην Μαρία Σολωμού

Τι έχει συμβεί;

Για τη δημόσια κόντρα του με την Μαρία Σολωμού μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, με αφορμή δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ο Mente Fuerte.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Αυτή η Μαρία Σολωμού, ειλικρινά, την οποία δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στα media που να τη συμπαθεί και να την εκτιμά περισσότερο, που βγήκε και είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει. Είναι λάθος».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην Μαρία Σολωμού, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Πραγματικά είμαι από τους ανθρώπους που σε συμπαθώ Μαρία, μην τα βάζεις μαζί μου. Κοίτα αλλού εχθρούς, όχι εμένα. Αλήθεια το λέω, πραγματικά, όχι ειρωνικά».

Δείτε το βίντεο

«Όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν γίναμε καλοί πατεράδες;»

Προ ημερών, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει στην εκπομπή του τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή «Μαμά-δες» σχετικά με τον διαχωρισμό των παιχνιδιών σε αγορίστικα και κοριτσίστικα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια που αφορούν κορίτσια και αγόρια.

«Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα – δίπλα δεν είναι κακό. Θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά (…) Εγώ που δεν έτυχε να σπρώξω ένα καρότσι όταν ήμουν μικρός, έσπρωξα κατευθείαν ένα καρότσι ως πατέρας, έγινα κακός πατέρας; Είμαστε κάποιοι οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie αλλά δεν έτυχε» είπε αρχικά ο Γιώρφος Λιάγκας και συνέχισε:

«Το λέω για έναν πατέρα με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια – δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;»

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024