Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Σταυράκης: Ο μουσικός που έφυγε ξαφνικά στα 50 του χρόνια

Γιώργος Σταυράκης: Ο μουσικός που έφυγε ξαφνικά στα 50 του χρόνια

Θλίψη επικρατεί στον πολιτιστικό χώρο της Κρήτης εξαιτίας του θανάτου του 50χρονου Γιώργου Σταυράκη.

Ο μουσικός Γιώργος Σταυράκης, γνωστός ως Πάκο, έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου του δημοσιοποίησε το συγκρότημα από την Κρήτη με μια ανάρτησή του στην σελίδα τους στο Facebook.

Ο Σταυράκης, που ήταν 50 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις  στο σπίτι του στο Ηράκλειο από συγγενικό του πρόσωπο -σύμφωνα με πληροφορίες τη μητέρα του- το οποίο τον αναζητούσε για ώρες.

Το θλιβερό μήνυμα του Δημήτρη Αποστολάκη

«Έφυγε σήμερα, εντελώς ξαφνικά και σε μικρή ηλικία, από τη ζωή ο φίλος, αδερφός και συνεργάτης Γιώργος Σταυράκης ή Πάκο, όπως τον έλεγαν οι φίλοι.Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού. Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος Χαΐνηδες, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία. Καλό ταξίδι σύντροφε!» έγραψε ο Δημήτρης Αποστολάκης και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Οι Χαΐνηδες

Οι Χαΐνηδες είναι ελληνική ομάδα που δημιουργήθηκε το 1990 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το όνομα προέρχεται από την αραβική λέξη «χαΐν» και έφτασε να σημαίνει τον επαναστάτη, τον φυγόδικο, αυτόν που γυρίζει στα βουνά.

Τα μέλη του συγκροτήματος κατά τη δημιουργία του το 1990 ήταν ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, η Κάλλια Σπυριδάκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Μαρία Δοκούζη, η Αναστασία Γαλάνη, ο Διαμαντής Αλβανός και ο Γιώργος Λαοδίκης.

Στο πέρασμα των χρόνων, νέα μέλη μπήκαν αλλά και αποχώρησαν από την ομάδα, ενώ σε όλα τα ενδιάμεσα σχήματα έως σήμερα παραμένουν σαν ιδρυτικά μέλη οι Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024