Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Oι Χαΐνηδες στη σκηνή για περιορισμένες εμφανίσεις

Oι Χαΐνηδες στη σκηνή για περιορισμένες εμφανίσεις

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Πέρα από τα Σύνορα» οι Χαΐνηδες έρχονται στο Σταυρό του Νότου Plus, για περιορισμένες παραστάσεις. O διαγωνισμός έληξε. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail. Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Πέρα από τα Σύνορα» οι Χαΐνηδες έρχονται στο Σταυρό του Νότου Plus, για […]

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Πέρα από τα Σύνορα» οι Χαΐνηδες έρχονται στο Σταυρό του Νότου Plus, για περιορισμένες παραστάσεις.
O διαγωνισμός έληξε. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Πέρα από τα Σύνορα» οι Χαΐνηδες έρχονται στο Σταυρό του Νότου Plus, για περιορισμένες παραστάσεις.

Η μουσική κολεκτίβα από την Κρήτη ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και κάθε Παρασκευή για να μας παρουσιάσει μια ξεχωριστή παράσταση, όπως -άλλωστε- μας έχει συνηθίσει.

Έχοντας τον τελευταίο δίσκο στις αποσκευές της με τίτλο «Πέρα από τα Σύνορα» και τη συμμετοχή των Ψαραντώνη και Mode Plagal, η παρέα του Χαΐνη Δημήτρη Αποστολάκη φιλοδοξεί να παντρέψει φαινομενικά ετερόκλητα στοιχεία. Ηχοχρώματα από την Κρήτη, την Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια, τη τζαζ και τη ροκ και να συναντήσει την ποίηση οικουμενικών στοχαστών (Μπωντλέρ, Ρίλκε, Πούσκιν, Λόρκα, κ.α.).

Παίζουν και τραγουδούν:
Κλέων Αντωνίου
Δημήτρης Αποστολάκης
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης
Κανέλλος Τάκης
Μαρία Κώτη
Λευτέρης Μαντζιούκας
Νικόπουλος Μιχάλης
Παλαμιώτης Γιώργος

Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975
Γενική Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

Οι Χαΐνηδες είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 1990 στο Ηράκλειο. Το όνομα προέρχεται από την αραβική λέξη «χαΐν» και έφτασε να σημαίνει τον επαναστάτη, τον φυγόδικο, αυτόν που γυρίζει στα βουνά. Στο πέρασμα των χρόνων, νέα μέλη μπαίνουν και αποχωρούν από την ομάδα, ενώ έως σήμερα ως ιδρυτικά μέλη παραμένουν οι Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης.

Το 9-μελές συγκρότημα αποτελεί ένα ανοιχτό σύνολο, σμίγει τόπους και χρόνους, ρυθμούς και ηχοχρώματα και ανακαλύπτει μουσικούς δρόμους από την Κρήτη ως τη Μικρά Ασία και από την Ανατολή πάλι πίσω στα Βαλκάνια.
Ακολουθώντας μουσικά μονοπάτια, οι Χαΐνηδες δημιουργούν νέες μουσικές και λόγους, που παρουσιάζουν μεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαμένου.

Sports in

Μόλις 2/8 προέβλεψαν σωστά: Ποιοι βρήκαν τα ζευγάρια του Final 4 και ποιοι πήγαν… κουβά (vids+pic)

Τι είχαν προβλέψει οι Βεζένκοφ, Ντόντσιτς, Τζόκοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Ράις, Μπατίστ, Τζινόμπιλι και Ούντοχ πριν τα playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024