Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν: Σάλος με τη νέα φωτογραφία της - Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Κιμ Καρντάσιαν: Σάλος με τη νέα φωτογραφία της – Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Μάλλον το παράκανε η τηλεπερσόνα

Μία ανάρτηση που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών της έκανε η Κιμ Καρντάσιαν. Συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία οικογενειακή φωτογραφία αλλά κατηγορείται για photoshop.

Το στιγμιότυπο (ή τα στιγμιότυπα) είναι από την παραμονή των Χριστουγέννων και το ρεβεγιόν που οργάνωσε με τις αδερφές της.

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να ποζάρει με τη μητέρα της και τις τέσσερις αδερφές της, μπροστά από ένα κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Κλόε, η Κένταλ και η Κρις επέλεξαν να ντυθούν στα κόκκινα, ενώ η Κιμ, η Κόρτνεϊ και η Κάιλι στα λευκά.

Τι συμβαίνει με τη φωτογραφία;

Οι θαυμαστές της λοιπόν, λένε ότι η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία είναι προϊόν «photoshop». Την κατηγορούν πως ένωσε ξεχωριστές φωτογραφίες των αδερφών της σε μία και μάλιστα «αποτυχημένα».

Τόσο τα «παγωμένα» τους πρόσωπα, όσο και ο τρόπος που στέκονται η μία δίπλα στην άλλη, κάθε άλλο παρά φυσικότητα δείχνει.

Όπως παρατήρησαν οι followers της, τα πόδια τους δεν στέκονται καν σε μια ευθεία πάνω στο πάτωμα, ενώ η Κάιλι πατάει το φόρεμα της Κόρτνεϊ και η Κένταλ το δικό της.

«Είναι τόσο δύσκολο να βγάλετε μια φωτογραφία όλες μαζί; Δεν είναι πιο δύσκολο να κάνετε photoshop σε καθεμία ξεχωριστά; Αυτή η οικογένεια είναι τόσο μπερδεμένη», γράφει ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση.

Ένας άλλος τονίζει: «Γιατί τα πρόσωπά τους φαίνονται να έχουν υποστεί όλα επεξεργασία με photoshop; Σαν να μην είναι κανείς πραγματικά εκεί;».

Δείτε την ανάρτηση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορείται για photoshop.  Το καλοκαίρι χρήστης του TikTok απέδειξε πώς η τηλεπερσόνα επεξεργάστηκε φωτογραφία, για να φαίνεται πιο αδύνατος ο λαιμός της.

Η φωτογράφος Κάρολιν Ρος δημοσίευσε ένα βίντεο στη διάσημη πλατφόρμα που δείχνει πως η 41χρονη χρησιμοποίησε ένα εργαλείο από το photoshop και άλλαξε την εικόνα.

«Η Κιμ είναι εξπέρ στο Photoshop και αφαιρεί ό,τι δεν της αρέσει», σημείωσε η Κάρολιν, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα «Caroline In The City» στο TikTok.

«Γιατί; Δεν ξέρω, ίσως αυτό κάνει τον λαιμό της να φαίνεται μικρότερος. Αλλά αυτή η περιοχή ακριβώς εδώ έχει αφαιρεθεί με photoshop.
Όταν ζουμάρουμε, βλέπουμε ότι το μοτίβο του νερού πίσω της εδώ έχει παραμορφωθεί. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο liquify του photoshop, θα σας δείξω τώρα πώς θα ήταν χωρίς την εφαρμογή του Photoshop», εξήγησε επίσης.

@caroline_in_thecity Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound – Caroline In The City

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024