Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αριάνα Γκράντε: Mοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Μάντσεστερ

Αριάνα Γκράντε: Mοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Μάντσεστερ

Η 29χρονη ποπ σταρ τα τελευταία χρόνια διατηρεί στενούς δεσμούς με την αγγλική πόλη

Για ακόμα μία χρονιά, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Αριάνα Γκράντε, σαν άλλος Άγιος Βασίλης, χάρισε δώρα και χαμόγελα σε μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία παίδων του Μάντσεστερ.

Η 29χρονη ποπ σταρ είναι γνωστό ότι τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρεί στενούς δεσμούς με τη συγκεκριμένη πόλη, της οποίας έχει γίνει επίτιμη πολίτης μετά τη συναυλία της «One Love Manchester», που πραγματοποιήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα της επίθεσης στο Manchester Arena, μετά τη βομβιστική επίθεση το 2017.

Τα δώρα διανεμήθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους που βρίσκονται στους παιδιατρικούς θαλάμους του Βασιλικού Νοσοκομείου Παίδων του Μάντσεστερ, στα Νοσοκομεία Trafford και Wythenshawe και στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόρειου Μάντσεστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Royal Manchester Children’s Hospital» ξεκίνησε από την επίθεση στο Manchester Arena το 2017, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι.

Το ευχαριστώ των νοσοκομείων

«Σε ευχαριστούμε Aριάνα! Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που λάβαμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς ασθενείς στα νοσοκομεία μας από την Αριάνα Γκράντε», έγραψε στις σελίδες της στο Twitter και το Instagram η φιλανθρωπική οργάνωση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με δεκάδες δώρα κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Τάνια Χάμιντ, προσωρινή διευθύντρια του Manchester Foundation Trust Charity, με τη σειρά της ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι το Μάντσεστερ, και συγκεκριμένα το Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Αριάνα. Είναι συγκινητικό για άλλη μια φορά με τόση αγάπη έκανε αυτή την ειδική δωρεά στην οικογένεια των νοσοκομείων μας».

Υπενθυμίζεται ότι τα Χριστούγεννα του 2021 η διάσημη τραγουδίστρια παρέδωσε 1.000 δώρα σε παιδιά στο Μάντσεστερ που νοσηλεύονταν. Τον προηγούμενο χρόνο (2020), έδωσε ένα κουπόνι Amazon 100 λιρών σε κάθε παιδί στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων και στο Βασιλικό Ιατρείο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024