Υποκλοπές: Στην ΑΔΑΕ ο Λοβέρδος – Ζητά να μάθει εάν τον παρακολουθούσαν
Τι ζήτησε από τον Χρήστο Ράμμο
Το κατώφλι των γραφείων της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) πέρασε, το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, και κλιμάκιο στελεχών της Αρχής.
Νέα έγγραφα στο φως από τον ΣΥΡΙΖΑ για άδειες εξαγωγής του Predator – ΕΔΕ στο ΥΠΕΞ
Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού ή είχε υποβληθεί σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ.
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»

