Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Νεάπολης – Συκεών
Πότε έγινε η διάρρηξη, σύμφωνα με την καταγγελία.
Διάρρηξη στα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νεάπολης – Συκεών επί της Νικολάου Παρασκευά 29 στις Συκιές διαπιστώθηκε χθες από μέλη της Οργάνωσης. Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, η διάρρηξη έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης.
Περιπέτεια στον αέρα για τον Νίκο Δένδια
Κατατέθηκε μήνυση
Ο γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Πέτρος Συριόπουλος, ο οποίος κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Συκεών, τονίζει ότι αφού δεν υπήρχαν χρήματα ή αντικείμενα αξίας για να αφαιρεθούν, σημασία για τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Συκεών του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει να αποκλειστεί η πιθανότητα καταστροφής αρχειακού υλικού.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης υπογραμμίζει την έλλειψη αστυνόμευσης στον δήμο, επαναλαμβάνοντας ότι αυτή τη στιγμή το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης Συκεών λειτουργεί με μειωμένη κατά 50% δύναμη (με περίπου 30 από τους 60 αστυνομικούς που θα έπρεπε να υπηρετούν) και επαναλαμβάνει την ανάγκη άμεσης ενίσχυσής του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με χαρτοταινία και τον έθαψε ζωντανό
- Φοινικούντα: «Ο θείος μου είχε καταλάβει ότι κάποιος θέλει το κακό του» – Τι λέει η ανιψιά του 68χρονου ιδιοκτήτη
- Πιο απολιτίκ δεν γίνεται – Ο Τομ Κρουζ λέει «όχι» σε ταινίες και βραβεία για να μην δείξει τις πολιτικές του προτιμήσεις
- Σαουδική Αραβία καλεί Σαλάχ: «Είναι ευπρόσδεκτος στο πρωτάθλημα»
- Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη Φοινικούντα
- Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 34χρονος σε διαμέρισμα στα Ιωάννινα

