Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τίμος Ζαχαράτος: Στο νοσοκομείο ο σεφ - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τίμος Ζαχαράτος: Στο νοσοκομείο ο σεφ – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τι συνέβη;

Εκτός «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Τίμος Ζαχαράτος, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι ανησύχησαν και εκείνος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, με μια ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ατύχημα με την μηχανή για τον Τίμο Ζαχαράτο – Το μήνυμά του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Πιο συγκεκριμένα, ο σεφ της Δανάης Μπάρκα, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, νοσηλεύεται από το Σάββατο με υψηλό πυρετό, καθώς ένας στρεπτόκοκκος ταλαιπωρεί το αίμα του και τους πνεύμονές του.

«Επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα, για το πώς είναι η υγεία μου. Νοσηλεύομαι από το Σάββατο έχοντας σαράντα πυρετό και έναν στρεπτόκοκκο να ταλαιπωρεί το αίμα και τους πνεύμονές μου. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε εμένα και σε όσους νοσούν αυτές τις άγιες μέρες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τίμος Ζαχαράτος.

Το ατύχημα με το μηχανάκι

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρείται, αφού όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό είχε ατύχημα με το μηχανάκι του.

Συγκεκριμένα, οδηγώντας με προορισμό το σπίτι του, μια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα τους αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει χωρίς να τον δει, να φρενάρει απότομα και να πέσει από το μηχανάκι του.

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους» είχε αποκαλύψει ο Τίμος Ζαχαράτος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024