Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος τα συγχωροχάρτια

Τέλος τα συγχωροχάρτια

Το άστρο του Ρονάλντο δύει

Στην πιο βαριά ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε έναν φίλαυτο αστέρα της μπάλας τιμώρησε ο πορτογαλικός Τύπος τον Ρονάλντο: τον αγνόησε. Σαν να μην υπήρχε στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ελβετία.

Οσο δύει το άστρο του CR7 τόσο ανατέλλουν οι αιτίες που οδηγούν στην απαξίωση τον μεγαλύτερο σκόρερ του ποδοσφαίρου.

Ο εγωτισμός από τον οποίο ουσιαστικά υποφέρει ποτίζεται καθημερινά από τους οικείους του, που έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα σύνορα της γραφικότητας.

Η ευεργετηθείσα αδελφή του Ελμα Αβέιρο έχει αναλάβει ρόλο φωνασκούσας πρωτοσπαθαρίου προς υπεράσπιση του πάμπλουτου – μην το ξεχνάμε – αδελφού της με αστεία επιχειρήματα που ουσιαστικά μόνο κακό κάνουν στον διάσημο ποδοσφαιριστή. Στην τελευταία παραληρηματική της ανάρτηση αναφέρει πως είναι ντροπή να ταπεινώνουν έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσο πολλά. Δηλώνει άγνοια γιατί ο αδελφός της δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά και σιγουριά πως ο Θεός θα της δώσει τις απαντήσεις που θέλει. Δεν αποφεύγει τον πειρασμό να απειλήσει έμμεσα, προφανώς τον Σάντος, για όσα θα ακολουθήσουν.

Η πλάκα είναι πως και η Χεορχίνα μπήκε στο παιχνίδι της υπεράσπισης, πιθανόν για να δείξει πως είναι κι αυτή μέλος της οικογένειας – άσχετα αν την αντιπαθεί η μητέρα Ρονάλντο. Η μελαχρινή Αργεντίνα, άψογα μακιγιαρισμένη και με εμφάνιση προσεγμένη μέχρι το πιο μικρό αξεσουάρ, αφού έβγαλε μερικές φωτογραφίες ως αποδεικτικό της παρουσίας της στο γήπεδο, στη συνέχεια μας ενημέρωσε πως είναι κρίμα που δεν απολαύσαμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά.

Ο Ρονάλντο ρύθμισε, ίσως και άθελά του, την αυτοκαταστροφή της φήμης του βγάζοντας στην επιφάνεια όλα τα αρνητικά του χαρακτήρα του. Τα γκολ που πετύχαινε κάποτε ήταν τα συγχωροχάρτια των αμαρτιών του. Τώρα αυτά στέρεψαν και κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να γίνει Πάπας για χάρη του. Ούτε η πατρική φιγούρα του Φερνάντο Σάντος με τον οποίο – υποτίθεται – πως είχε ιδιαίτερη σχέση. Στην πρώτη αφορμή που του έδωσε φωνάζοντας «σκάσε» όταν τον έκανε αλλαγή στο παιχνίδι με τους Νοτιοκορεάτες, ο Σάντος έκανε αυτό για το οποίο ανυπομονούσε καιρό τώρα: πάτησε το κουμπί της αντίστροφης μέτρησης για την παρουσία του Ρονάλντο στους Θαλασσοπόρους.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024