Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες στιγμές στο μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες στιγμές στο μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Δείτε τι αποκάλυψε η δίδυμη αδερφή της, Αλίκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, αφού τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου η influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» συνάντησε το πρωί της Τρίτης (7/12) την δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη, η οποία μίλησε για τις πρώτες στιγμές της στο μαιευτήριο.

Μάλιστα, η Αλίκη Συνατσάκη αποκάλυψε πως η μικρή θα έχει δύο νονούς.

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Γέννησε με καισαρική

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού, ο γυναικολόγος της Μαίρης Συνατσάκη, Θάνος Παράσχος, μίλησε στο Πρωινό και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024