Η κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι δήλώνει: Το σεξ με ζευγάρια με έκανε καλύτερο άνθρωπο
Η Καρολάιν Ρόουζ Τζουλιάνι μιλά στο περιοδικό Vanity Fair για τις σεξουαλικές περιπέτειες της.
Ο τίτλος του άρθρου «Ένα παραμύθι ενός μονόκερου: Το σεξ με ζευγάρια με έκανε καλύτερο άνθρωπο» και η όμορφη Καρολάιν αποκαλύπτει «Θέλω να βλέπω τον σύντροφό μου να σε λυγίζει.Ήξερα αρκετό καιρό ήμουν τουλάχιστον αμφιφυλόφιλη αλλά ελάχιστα είχα εξερευνήσει αυτήν την πλευρά της σεξουαλικότητάς μου. Ήξερα ότι ήθελα να βιώσω μια νέα δυναμική».
Η Καρολάιν είναι μία επαναστάτρια για την οικογένεια Τζουλιάνι καθώς παρά τον ρόλο του πατέρα της ως δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ εκείνη ψήφισε για τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις.
Μετά από εμπειρία της με ζευγάρι, η Καρολάιν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως πανσεξουαλική και καθώς παραδέχεται ότι δίνει μάχη με το άγχος και την κατάθλιψη ολόκληρη τη ζωή της, γράφει: «Οι απίστευτες στιγμές σύνδεσης και μεταμόρφωσης που μοιράστηκα με αυτά τα ζευγάρια μου θυμίζουν ότι το ευρύ μου πνεύμα είναι ένα δώρο».
Διαβάστε επίσης: Άμπερ Χερντ: Ζητάει νέα δίκη για την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ

Η σεξουαλική εμπερία με ζευγάρια
Αφού έκανε εγγραφή σε έναν ιστότοπο ραντεβού για «μονόκερους», γυναίκες που συμφωνούν να κάνουν σεξ με ζευγάρια, η Καρολάιν γράφει: «Μία γυναίκα με την οποία συζητούσαμε μου ανέφερε ότι έψαχνε για κάποια να τη διαφεντεύει αλλά να είναι υποτακτική στον σύντροφό της. Είμαι συνήθως πιο υποτακτική σεξουαλικά αλλά καθώς ανταλλάσσαμε μηνύματα που σύντομα πήραν σεξουαλική τροπή, προσπάθησα να διατηρήσω την αυταρχική σεξουαλική περσόνα. Χάρηκα να ανακαλύψω πως καθώς ήμουν η ίδια υποτακτική, το να βρω τη γλώσσα να ερεθίσω την Ισαμπέλα μου βγήκε φυσικά».
- Χανταϊός: Στις ΗΠΑ 41 άτομα θα παρακολουθούνται τις επόμενες εβδομάδες από τα CDC, μήπως εμφανίσουν συμπτώματα
- Επαναλειτουργεί από την Παρασκευή η στάση του Τραμ «Ζάππειο» σε νέα θέση στη Βασιλίσσης Όλγας
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν 1,8 δισ. δολάρια επιπλέον στον ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια το 2026
- Eurovision 2026: Από «40 κύματα» πέρασε η έναρξη του Β’ ημιτελικού
- Live: Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Γεωργιάδης είναι ένας ψεύτης και συκοφάντης, ο διαγωνισμός για το ακίνητο έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή
- Ο γιος του Έλον Μασκ τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στην Κίνα
- Σάκοτα: «Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην επίθεση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442