Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε με μία επέμβαση που είχε κάνει.

Μιλήστε μας και για τα 4 δύσκολα χρόνια που περάσατε με την επέμβαση που κάνατε για να χάσετε κιλά.

Ήταν μία κίνηση απελπισίας για αν χάσω τα κιλά αλλά με ανορθόδοξο τρόπο. Ήμουν πολύ λαίμαργη για να το χειριστώ βάσει των εντολών του γιατρού μου. Μου έλεγε να τρώω λίγο και συχνά και να μασάω αργά. Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά και μάλιστα έκανα το αντίθετο. Μεγάλη Εβδομάδα ήταν που με μάζεψαν και με τρέξανε στο νοσοκομείο. Έκανα 2,5 ώρες επέμβαση κι όλα τα έπαθα επειδή έτρωγα πολύ άγαρμπα.

«Έχω κάνει τα πάντα όταν…»

Ακόμα, η Μπέσσυ Αργυράκη έχει αναφερθεί στη σχέση που διατηρούσε με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Η σχέση με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς γιατί τελείωσε; Είχατε πει πως τον ζηλεύατε.

Τελείωσε γιατί έκανε τον κύκλο της αυτή η σχέση. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Όταν περάσουν τα χρόνια και δεν αποφασίσεις να παντρευτείς, αρχίζεις και το σκέφτεσαι και τελικά ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις.

Τον ζηλεύατε;

Τον ζήλευα φυσικά γιατί ήταν ένας κούκλος. Ο γυναικείος πληθυσμός τότε ήταν με τον Ρόμπερτ, αλλά ευτυχώς ο ανδρικός ήταν με εμένα.

Τι μπορεί να κάνει η Μπέσσυ όταν ζηλεύει;

Έχω κάνει τα πάντα όταν ζηλεύω. Ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς έχω κάνει. Όταν με έπιανε η ζήλια, ήμουν διατεθειμένη να κάνω τα πάντα για να έχω τον πλήρη έλεγχο. Γινόμουν κουραστική, αλλά δεν ήθελα να μου ξεφεύγει κάτι από τον άνθρωπο που αγαπούσα. Τον θέλω όλο δικό μου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr