
Asia Express: Το έπαθλο των 2.500 ευρώ, οι ελέφαντες και τα κλάματα
Ολοκλήρωσαν τις δοκιμασίες και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού
Η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη, καθώς οι παίκτες διανύουν την προτελευταία εβδομάδα του Asia Express.
Τέσσερα ζευγάρια συνεχίζουν το race, με τη Χριστίνα και τη Μαρία να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην εβδομάδα του τελικού.
Στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/12) ακόμα ένα ζευγάρι, αυτό του Παύλου Γαλακτερού και του Χρήστου Ζώτου, προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Πλέον απομένει άλλο ένα ζευγάρι, για να ολοκληρωθεί η τριάδα, ενώ το τέταρτο θα αποχωρήσει.
«Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μας!» είπαν οι Παύλος και Χρήστος που διεκδικούν πια και επίσημα το έπαθλο των 50.000 ευρώ του Asia Express.
Νωρίτερα οι δυο τους κατάφεραν να κερδίσουν και το προτελευταίο έπαθλο των 2.500 ευρώ, αφού μετέφεραν τα φρούτα με τις λιγότερες απώλειες.
Τα δύο ζευγάρια, που προκρίθηκαν στο παιχνίδι επάθλου, έπρεπε να αποφύγουν τους ελέφαντες.
Μάλιστα, ο Fipster είδε για πρώτη φορά ελέφαντα από κοντά, εκπληρώνοντας ένα παιδικό του όνειρο και έβαλε τα κλάματα.
Εκτός όμως από το παιχνίδι επάθλου, τα ζευγάρια έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές, παραδοσιακές αποστολές, όπως να τραγουδήσουν ένα διασκεδαστικό παιδικό τραγούδι, να γίνουν μεταξουργοί και να φτιάξουν και να μοιράσουν μπετέλ.
Κατά τη διάρκεια του νέου απαιτητικού αγωνίσματος, ο Fipster δυσκολεύτηκε και ξέσπασε. «Εγώ δεν μπορώ άλλο! Βαρέθηκα να προσπαθώ να βρω ένα αμάξι εδώ, να προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο για να συνεννοηθώ, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ! Δεν έχω άλλη επιλογή», είπε οργισμένος.
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακό επειδή ενημέρωνε καταστηματάρχες ενόψει ελέγχων
- Οδηγός επιβίωσης σε έναν αβέβαιο κόσμο: Η λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε
- Πέρκα στη Βουλή: Δεν μιλάμε για «παθογένειες» – Μιλάμε για καθεστώς, για ανεξέλεγκτη εξουσία
- Καιρός: Με δυο πρόσωπα την Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα
- Περέιρα – Γιαζίτσι: Εκείνος και εκείνος
- Αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Παλαιό Οικισμό Αχαρνών



