Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η «δειλή» επιστροφή του Κέβιν Σπέισι στο σινεμά

Η «δειλή» επιστροφή του Κέβιν Σπέισι στο σινεμά

Ο ηθοποιός θα συμμετάσχει σε βρετανικό θρίλερ, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία κινηματογραφική του εμφάνιση

Μια αθώωση και η αποφυγή αποζημίωσης 42 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο Οκτώβρη, οι νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που πρόκειται να αντιμετωπίσει εκ νέου τον Ιούνιο στο Λονδίνο και μια συμμετοχή σε ένα πολλά υποσχόμενο ανεξάρτητο βρετανικό θρίλερ.

Αυτά τα νέα αφορούν τον Κέβιν Σπέισι που απ’ ό,τι φαίνεται η ζωή του μόνο βαρετή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόκειται για την ταινία «Control», στην οποία ο χολιγουντιανός σταρ κρατάει έναν φωνητικό ρόλο. Κάτι δηλαδή σαν κι εκείνον που είχε υποδυθεί ο Κίφερ Σάδερλαντ στο φιλμ «Phone Booth» του 2022.

Διαβάστε επίσης – Κέβιν Σπέισι: Δεν παρενόχλησε σεξουαλικά τον Αντονι Ραπ απεφάνθη δικαστήριο της Νέας Υόρκης

Το «Control» είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Τζιν Φαλέζ και αφορά την ιστορία μιας βρετανίδας υπουργού, της Στέλα Σάιμονς, η οποία διατηρεί μια φλογερή σχέση με τον πρωθυπουργό. Η πρωταγωνίστρια καθώς ένα βράδυ επιστρέφει στο σπίτι της οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της διαπιστώνει ότι το όχημά της υπέστη χάκινγκ από έναν άνθρωπο που γνωρίζει το μυστικό της και ζητά εκδίκηση.

Η συνέχεια γράφεται με μια φρενήρη περιπλάνηση στους δρόμους του Λονδίνου με την υπουργό παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της. Στον ρόλο της υπουργού θα δούμε τη Λόρεν Μέτκαλφ και του βρετανού πρωθυπουργού τον Μαρκ Χάμπτον.

Δικαστήρια παράλληλα με τα γυρίσματα

Ο Κέβιν Σπέισι υποδύεται τον «κακό» ο οποίος δεν εμφανίζεται, αφού κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο μέσα από τη φωνή του και παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της Σάιμονς. Τα γυρίσματα πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις αρχές του επόμενου έτους στα Camberwell Studios και σε τοποθεσία στο Λονδίνο.

Στην ίδια πόλη ο Σπέισι πρόκειται να βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες για πέντε νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση για τις οποίες δήλωσε αθώος. Τον Νοέμβριο η Εισαγγελία του Ηνωμένου Βασιλείου απηύθυνε άλλες επτά κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα για τα οποία ο Σπέισι δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στο δικαστήριο για να υποβάλει ένσταση.

Ο νομικές φουρτούνες δεν πτόησαν τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του «Control», ο οποίος δήλωσε ότι έγραψε το σενάριο έχοντας στο μυαλό του τον Κέβιν Σπέισι, ότι μεγάλωσε με τις ταινίες του, είναι θαυμαστής του και δεν ανησυχεί σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και τις δικαστικές μάχες του.

«Είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς μας» είπε ο Φαλέζ στο «Variety». «Πέρα από την προσωπική του ζωή – είναι κάτι που δεν μπορώ να σχολιάσω και δεν γνωρίζω -, είναι μια ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν από τους πιο  σπουδαίους ηθοποιούς». Ο τελευταίος ρόλος του Κέβιν Σπέισι ήταν στην ταινία «Billionaire Boys Club» του 2018.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑ ΝΕΑ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024