Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι αφήνουμε κάτω από το δέντρο;

Τι αφήνουμε κάτω από το δέντρο;

Επειδή ακόμα και τα συνηθισμένα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι πολλά, ο κανόνας των 5 θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο.

Τα Χριστούγεννα είναι κατά γενική ομολογία η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Εκτός από τον λαμπερό στολισμό και το αίσθημα θαλπωρής, τα δώρα που παίρνουμε και δίνουμε μας γεμίζουν χαρά και κάνουν το χαμόγελο των αγαπημένων μας να λάμψει από ευγνωμοσύνη και ευχαρίστηση. Επειδή οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές, αν δεν γνωρίζετε από που να ξεκινήσετε, ο κανόνας των 5 σας δίνει την λύση. Σύμφωνα με αυτόν, το δώρο σας θα πρέπει να εμπίπτει σε μία (ή αν μπορείτε και σε περισσότερες) από τις ακόλουθες κατηγορίες: Να είναι δηλαδή κάτι που θέλουν, κάτι που χρειάζονται, κάτι που μπορούν να φορέσουν, κάτι να διαβάσουν ή και… κάπου να πάνε.

Δώρα που θέλουν

Σκεφτείτε τα χόμπι και τις ασχολίες των αγαπημένων σας και ξεκινήστε από εκεί. Μπορεί να είναι η αγάπη για τον αθλητισμό ή το πάθος τους για την μουσική.

Αν αυτή η επιλογή δεν σας φαίνεται η κατάλληλη, τότε επιλέξτε να τους δωρίσετε κάτι που ήδη θέλουν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε από ένα άρωμα, ένα σετ σκουλαρίκια, ένα παιχνίδι, ακόμα και ένα φωτιστικό ή μια ατζέντα για την νέα χρόνια.

Οτιδήποτε και αν επιλέξετε, θα γνωρίζετε ότι το δώρο σας θα τους χαροποιήσει, καθώς θα εκπληρώνετε μία από τις επιθυμίες τους.

Δώρα που χρειάζονται

Σκεφτείτε την καθημερινότητα των αγαπημένων σας και εντοπίστε τι είναι αυτό που χρειάζονται για να γίνει πιο εύκολη, πιο ήρεμη ή ακόμα και πιο οργανωμένη.

Μπορεί να χρειάζονται ένα νέο σετ μαξιλαριών ή ριχτάρι για τον καναπέ, ένα σταθμό φόρτισης το τέλειο αξεσουάρ κομοδίνου για να φορτίζουν όλα τους τα gadget πιο εύκολα και άνετα ή ολοκαίνουργια σκεύη για να απογειώσουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες.

Δώρα που μπορούν να φορέσουν

Δεν είναι μόνο τα ρούχα ή τα παπούτσια που αποτελούν εξαιρετικές επιλογές αλλά και τα χειμερινά αξεσουάρ που μας κρατούν ζεστούς, όπως τα γάντια, οι σκούφοι και τα απαλά κασκόλ. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν τα κοσμήματα, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια που χαρίζουν λάμψη σε κάθε μας εμφάνιση.

Μην ξεχνάτε τα καλλυντικά ή και τα skincare προϊόντα περιποίησης που φοράμε για να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας, το χαρακτηριστικό τους άρωμα που δεν ξεχνούν να φορέσουν κάθε πρωί ή ακόμα και το smartwatch που φορούν ανελλιπώς για να βρίσκονται πάντα σε σύνδεση.

Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες και το γούστο των αγαπημένων σας θα σας κατευθύνει στην καλύτερη επιλογή.

Δώρο που μπορούν να διαβάσουν

Η περίοδος των γιορτών είναι ιδανική για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το αγαπημένο μας βιβλίο. Αυτήν την χρονιά, κάντε δώρο στους αγαπημένους σας ένα νέο βιβλίο ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, που μπορούν να ξεκινήσουμε αμέσως μόλις τελειώσουν το προηγούμενο ή και γιατί όχι παράλληλα με αυτό.

Πολλές δημοφιλείς σειρές προέρχονται από βιβλία. Ιδανική επιλογή θα μπορούσε να είναι η σειρά βιβλίων της αγαπημένης τους σειράς. Αν δεν υπάρχει, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε μια σειρά παρόμοιας κατηγορίας, θα την εκτιμήσουν εξίσου!

Δώρο για να πάνε… κάπου

Μπορεί να είναι ένα ταξίδι εσωτερικού ή εξωτερικού στον προορισμό που πάντα ονειρευόντουσαν, συνεδρίες σπα και μασάζ για να χαλαρώσουν και να τονώσουν την καλή τους διάθεση, εισιτήρια για την αγαπημένη τους θεατρική παράσταση ή ακόμα και για τον σινεμά.

Αφήστε τα ενδιαφέροντα των αγαπημένων σας να… «κάνουν» την επιλογή και χαρίστε τους το καλύτερο δώρο!

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024