Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρις Αλεξίου: Ο Χριστόφορος είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, αυθεντικός, με ήθος

Χάρις Αλεξίου: Ο Χριστόφορος είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, αυθεντικός, με ήθος

Η Χάρις Αλεξίου μιλάει στο in για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

H Xάρις Αλεξίου πριν από ένα χρόνο ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις αναστατώνοντας τους θαυμαστές της αλλά ευτυχώς έκανε τα πάντα για να μην την στερηθούν.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια – η οποία ποτέ δεν σταματάει να ασχολείται με τη μουσική- αφιέρωσε το χρόνο της στην υποκριτική και σε δουλειές που εκτιμάει πολύ.

Διαβάστε επίσης: Η Χάρις Αλεξίου μιλάει αποκλειστικά στο in για την νέα της δισκογραφική δουλειά και το «Maestro»

Στο Maestro του MEGA, τη νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Χάρις Αλεξίου παίζει τη… Χάρις και δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Η κυρία Αλεξίου μίλησε στο in για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ενώ δίνει και ένα μικρό σπόιλερ για τον ρόλο της.

Η Χάρις του Maestro, η ήρεμη δύναμη του σπιτιού, μητέρα της Σοφίας και γιαγιά της Κλέλιας, δεν θέλει η εγγονή της να κάνει τα ίδια λάθη με εκείνη.

Η Χάρις είχε ταλέντο στο τραγούδι, αλλά δεν κατάφερε να τραγουδήσει ποτέ. Η Χάρις Αλεξίου έχει μεγάλο ταλέντο και στην υποκριτική. Και ευτυχώς μας το χαρίζει απλόχερα.

Πως έγινε η πρόταση για την τηλεοπτική σειρά Maestro;

Από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Πάλι η αφορμή ήταν ένα τραγούδι, η «Προσευχή». Όπως λέει ο ίδιος ο Χριστόφορος, άκουγε αυτό το τραγούδι και σκέφτηκε ότι αυτό μπορεί να μας φέρει κοντά και έτσι έκανε την πρόταση.

Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση;

Δεν περίμενα να με πάρει ο ίδιος ο Χριστόφορος. Φανταζόμουν ότι κάποιος θα μεσολαβούσε, ότι ένας μάνατζερ θα μου έστελνε ένα μήνυμα. Αλλά με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος και ήταν αφοπλιστικός. Μου είπε «κύρια Αλεξίου θα σας στείλω τα τρία πρώτα επεισόδια να τα διαβάσετε». Και βρήκα σε αυτά κομμάτια τον χαρακτήρα μου. Του το είπα κιόλας: «πρέπει να σου έχει μιλήσει κάποιος για μένα για να χτίσεις ένα τέτοιο χαρακτήρα».

Δεχτήκατε εύκολα να συμμετάσχετε;

Ναι. Όταν διάβασα τα κείμενα του είπα εύκολα «ναι». Ήταν και κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Μου αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου σε νέα πράγματα.

Είχαν δυσκολίες τα γυρίσματα;

Είναι δύσκολο γιατί δεν έχεις το χρόνο να δουλέψεις όπως στις πρόβες ενός θεατρικού έργου. Είναι αποσπασματικά τα γυρίσματα. Δεν έχεις όλη την ιστορία. Είναι δύσκολο αλλά πολύ γοητευτικό και βεβαίως όταν δουλεύεις με ανθρώπους που θαυμάζεις. Η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ο Γιάννης Τσορτέκης, η Κλέλια Ανδριολάτου και βέβαια ο Χριστόφορος, ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ραντεβού εγώ είχα αρχίσει να κάνω μαθήματα Γερμανικών. Ήρθε και με βρήκε μέσα στα βιβλία και στα χαρτιά. Ήταν πολύ αστείο όλο αυτό. Ίσως επειδή με βρήκε μέσα σε βιβλία, μου έδωσε και αυτόν τον ρόλο της ηρωίδας που ανοίγει βιβλιοπωλείο. Ο Χριστόφορος είναι γλυκύτατο άτομο, καθαρός άνθρωπος, έντιμος, με ήθος. Παρόλη την μεγάλη επιτυχία του, καταφέρνει να είναι αυθεντικός και αυτό βγαίνει.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024