Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας «τελείωσε» τον Ντάνο με μια ατάκα
«Θα ήταν λίγο αστείο να είναι μέσα...»
«Καταπέλτης» ήταν ο Στάθης Σχίζας μιλώντας για το Survivor All Star.
Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2023 και η εταιρεία παραγωγής έχει στις επιλογές της 10 ονόματα, τα οποία επιθυμεί διακαώς.
Ο περσινός νικητής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετέχει ο Ντάνος ως coach, όπως έχει ακουστεί.
«Περνάμε ωραία, τώρα έχουμε πιάσει ένα σπίτι ζεστό. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ large και μου έχει αφήσει την ντουλάπα την μεταλλική στο μπαλκόνι για τα ρούχα μου», είπε για την αγαπημένη του κάνοντας χιούμορ.
Αναφορικά με το αν θα ήθελε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δήλωσε: «Σαφώς και θα τον ήθελα μέσα σαν παίκτη και να αγωνιστώ μαζί του. Θα ήταν λίγο αστείο να είναι μέσα ως coach».
Δείτε το βίντεο
- Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια στην Αυστρία
- Νέες έρευνες με σκυλιά στο κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα
- Ισραήλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει προσωρινά τη λειτουργία δεκάδων ΜΚΟ στη Γάζα
- Ιράν: Ολόκληρη η Μέση Ανατολή προετοιμάζεται για πιθανό χτύπημα των ΗΠΑ – Το USS Gerald R. Ford στο Ισραήλ
- Με καθυστέρηση 20 ετών, η Νότια Κορέα περνά στο Google Maps – Ποιες χώρες απομένουν
- Λουτράκι: Το ραντεβού θανάτου με δράστη έναν 17χρονο που αναζητείται – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές

